Home à Vendre Appartement 3570 Alken
Ridderstraat 2a/6 2
Carte

Ridderstraat 2a/6 2

3570 Alken
à Vendre
285 m² Terrain
1 Chambres
Description

Ontdek dit charmante appartement, idyllisch genesteld in de Riddershof residentie in Alken. Met een prachtig uitzicht op de kerk en geplaatst in een rustige maar centrale omgeving, biedt deze eenrichtingsstraat een serene leefomgeving met beperkt doorgaand verkeer.

Dit unieke aanbod richt zich specifiek op investeerders. De eigenaar wil graag een levenslang huurcontract aanbieden en het appartement blijven bewonen. Dit zorgt voor financiële stabiliteit en garandeert dat er geen leegstand zal zijn, terwijl de huurvoorwaarden marktconform blijven.

Het appartement komt met een reeks extra's zoals een garagebox en een kelderberging, wat extra opslagruimte biedt. Het zuidgerichte terras is perfect om te genieten van zonnige dagen, terwijl de ruime slaapkamer van 18m² voldoende ruimte biedt voor comfort.

Enkele van de andere hoogtepunten van dit appartement zijn de conformiteit van de elektriciteit, airconditioning, en een energiezuinigheid label B. Daarnaast bevindt het appartement zich op de tweede verdieping en is het gemakkelijk bereikbaar met de lift.

Staat dit appartement bij jou ook bovenaan je verlanglijstje of wil je meer informatie? Neem contact op met Sabine via 0485479971 voor al je vragen of om een bezichtiging te regelen.

* * *

Ridderstraat 2a/6 2 - 3570 Alken - Dit appartement is gelegen in residentie "Riddershof" in Alken, een rustige maar centrale omgeving, met zicht op de kerk. Dankzij de eenrichtingsstraat is er hier beperkt doorgaand verkeer. 
Voor dit appartement zijn we op zoek naar een investeerder. De eigenaar wenst immers in het appartement als huurder te blijven wonen. Het gaat in dit geval over een levenslang huurcontract, tegen marktconforme huurvoorwaarden. 
Troeven: 
- appartement + garagebox + kelderberging inbegrepen
- zuidgericht terras
- ruime slaapkamer van zo'n 18m²
- elektriciteit is conform
- airco aanwezig
- lift
- energiegunstig, label B
- zekerheid van huurder, geen leegstand

Het appartement ligt op de 2e verdieping en is met de lift bereikbaar. 

Spreekt dit appartement jou aan? Of wens je meer info? Neem contact op met Sabine (0485479971).

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 238.000
Général
Type
Appartement
Terrain
285 m2
Référence
-XT0AV63HG-I
Historique des prix
06 Mar 2024
€238.000 / Livingstone
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder