Home à Vendre Appartement 5537 Anhée
Rue de la Molignée 4
Carte

Rue de la Molignée 4

5537 Anhée
à Vendre
2 Chambres
Description

Ontdek dit charmante appartement aan de voet van de adembenemende Molignée-vallei. Gelegen op de tweede verdieping van een karakteristiek stenen woning, is dit 80m² grote appartement met 2 slaapkamers en mezzanine een ware parel. Het bevindt zich langs de as Namen-Dinant, nabij de kabbelende oevers van de Maas. Daarnaast is er vlot toegang tot het openbaar vervoer en zijn alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

Dit lichtrijke appartement heeft een woonkamer waar je in alle rust kunt ontspannen. Er is een mezzanine die perfect als kantoor kan dienen voor wie graag thuis werkt. Bovendien beschikt het appartement over een functionele keuken, twee comfortabele slaapkamers en een badkamer uitgerust met een ligbad, wastafel en toilet.

Schitterend gelegen in het hart van een regio vol toeristische attracties en sportieve activiteiten, biedt dit appartement tal van mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een vaste bewoning, een tweede verblijf of een investeringspand, dit appartement is zeker en vast een bezoek waard. Bovendien kan je mogelijke vermindering van registratierechten genieten!

Doe vandaag nog een bod vanaf 120.000 euro en maak van dit prachtige appartement jouw nieuwe thuis. Houd er rekening mee dat alle aanbiedingen onderhevig zijn aan de goedkeuring van de eigenaar. Mis deze unieke kans niet en plan onmiddellijk je bezoek!

* * *

Rue de la Molignée 4 - 5537 Anhée - Aan de voet van de Molignée-vallei bieden we je een appartement met 2 slaapkamers en mezzanine van 80 m² op de tweede verdieping van een karaktervolle stenen woning.
Op de as Namen-Dinant, niet ver van de oevers van de Maas en dicht bij het openbaar vervoer en alle dagelijkse voorzieningen. Het appartement bestaat uit een woonkamer met mezzanine kantoor, een keuken, twee slaapkamers en een badkamer (met bad, wastafel en toilet).
is ideaal gelegen in het hart van een regio rijk aan toeristische attracties en sportieve activiteiten.
Voor bewoning (mogelijke vermindering van registratierechten), tweede huis of investering - Onmiddellijk te bezichtigen!!!
Doe een bod vanaf 120.000 euro (AANBOD ONDER VOORBEHOUD VAN DE OVEREENKOMST VAN DE EIGENAAR)

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 120.000
Général
Type
Appartement
Référence
8VISOKAILFK8
Code Agence
156-19751
Historique des prix
12 Jan 2024
€120.000 / C21 Immo Demeuse
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder