Home à Vendre Appartement 5537 Anhée
Rue de la Molignée 4
Carte

Rue de la Molignée 4

5537 Anhée
à Vendre
40 m² Vivre
1 Chambres
Description

Gelegen in de pittoreske setting van de Molignée vallei, nodigen we je uit voor dit charmante duplex appartement. Het ligt op de tweede verdieping van een karaktervolle stenen woning en heeft een woonoppervlak van ongeveer 30 vierkante meter. De woning bevindt zich aan de as Namen-Dinant en is slechts een steenworp verwijderd van de Maasoever. Met het openbaar vervoer en alle dagelijkse voorzieningen vlakbij, biedt het locatiegemak op zijn best.

Het goed doordachte appartement omvat een open woonruimte met een slim ingerichte keukenhoek. Een slaapkamer en een badkamer, compleet met badkuip, wastafel en toilet, maken het wooncomfort compleet.

Of je nu op zoek bent naar een investeringsmogelijkheid of je volgende thuis, dit appartement is het overwegen waard. Daar komt nog bij dat er mogelijk korting op de inschrijvingskosten wordt geboden. Mis deze kans niet en kom het snel bezoeken!

* * *

Rue de la Molignée 4 - 5537 Anhée - Aan de voet van de Molignée vallei, bieden wij u een duplex appartement van +- 30 M² op de tweede verdieping van een stenen woning met karakter.
Op de as Namen-Dinant, niet ver van de Maasoever, ligt het dicht bij het openbaar vervoer en alle dagelijkse voorzieningen. Het appartement bestaat uit een open woonkamer met een ingerichte keukenhoek, een slaapkamer en een badkamer (met bad, wastafel en toilet).
Voor investering of wonen (mogelijke korting op inschrijvingskosten) - Onmiddellijk te bezoeken!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 99.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
40 m2
Référence
7URL6YQBX82K
Code Agence
156-19750
Historique des prix
12 Jan 2024
€99.000 / C21 Immo Demeuse
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder