Home à Vendre Appartement 2018 Antwerpen
Jan van Rijswijcklaan 89
Carte

Jan van Rijswijcklaan 89

2018 Antwerpen
à Vendre
62 m² Vivre
1 Chambres
Description

Ontdek dit prachtig gelegen loft-stijl appartement op de derde verdieping van een goed onderhouden residentie. Het appartement is gezegend met een mooie lichtinval en beschikt over parketvloeren, een praktische indeling en grote raampartijen die het een aangename sfeer geven. Met parken, openbaar vervoer en winkels vlakbij, en het stadscentrum gemakkelijk en snel bereikbaar, biedt het alle comfort die je nodig hebt.

Het appartement bestaat uit een inkomhal met vestiairekast, een ruime leefruimte met slaaphoek die indien gewenst kan worden afgescheiden, en een keuken uitgerust met kasten, spoelbak en kookplaat met dampkap. De badkamer is betegeld met trendy mozaïeken en voorzien van een ligbad en wastafel. Er is ook een apart toilet en een wasplaats. Een ondergrondse kelderberging is inbegrepen.

Daarnaast zijn er enkele algemene voorzieningen zoals een elektrische installatie die conform is, een fietsenstalling, vuilnisservice en gemeenschappelijke verwarming op stookolie (calorimeters). De algemene kosten bedragen ongeveer €130 per maand voor verwarming, syndicus, lift, schoonmaak, vuilnis en verzekering, plus €65 per maand voor het reservefonds.

* * *

Jan van Rijswijcklaan 89 - 2018 Antwerpen - Goed gelegen loftstijl appartement!
Dit appartement, met mooie lichtinval, is gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden residentie. Parketvloeren, praktische indeling en grote raampartijen maken dit appartement extra aangenaam. Parken, openbaarvervoer en winkels in de directe nabijheid, stadscentrum is makkelijk en snel bereikbaar!
Indeling: inkomhal met vestiaierekast, ruime leefruimte met slaaphoek (indien gewenst kan de slaapruimte worden afgescheiden), keuken voorzien van kasten, spoelbak en kookplaat met dampkap, de badkamer is betegeld met fancy mozaïeken en voorzien van ligbad en wastafel, afzonderlijk toilet, wasplaats. Ondergrondse kelderberging inbegrepen.
Algemeen: elektrische installatie is conform, fietsenstalling, vuilnisservice, gemeenschappelijke verwarming op stookolie (calorimeters).
Algemene onkosten: provisie +/- €130,00 voor verwarming, syndicus, lift, poets, vuilnis, verzekering + €65/maand reservefonds.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 225.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
62 m2
Référence
34J-WM3G-A5P
Code Agence
876
EPC
167 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
3183043
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Nog niet aangevraagd
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nog niet aangevraagd
Autorisation de lotissement
Nog niet aangevraagd
Dénominations
Investeringsgoed appartement, Eigen bewoning
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€225.000 / Clissen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder