Home Appartement 2020 Antwerpen
Jan van Rijswijcklaan 260
Carte

Jan van Rijswijcklaan 260

2020 Antwerpen
123 m² Vivre
€260.000
Description

Ontdek dit ruime appartement van 123m², gelegen in de begeerde expowijk en klaar om omgetoverd te worden tot jouw nieuwe thuis. Genesteld op de derde verdieping van een goed onderhouden gebouw, straalt het appartement licht en ruimte uit. Dankzij de grote ramen stroomt er een overvloed aan natuurlijk licht binnen, wat de drie slaapkamers en de royale woonkamer een gevoel van rust en comfort geeft. Deze kamers bieden bovendien een veelzijdige ruimte die aangepast kan worden aan jouw behoeften.

De ideale ligging zorgt ervoor dat je in slechts vijftien minuten midden in het bruisende centrum van Antwerpen staat, of je nu de fiets of het openbaar vervoer neemt. De nabijheid van de A12 en E19 zorgt voor een snelle verbinding met de rest van de stad en daarbuiten. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de vredige oases van park Den Brandt en het Middelheimpark, beide op loopafstand.

Het appartement zelf biedt een gastvrije inkomhal, een ruime woonkamer, een functionele keuken, drie volwaardige slaapkamers, een badkamer met douche, een gastentoilet en een terras. Mis deze kans niet om de onbegrensde mogelijkheden van dit appartement te ontdekken en om te vormen naar jouw droomhuis!

* * *

Jan van Rijswijcklaan 260 - 2020 Antwerpen - Dit ruime appartement (123m²) in de begeerde expowijk staat klaar om nieuw leven ingeblazen te worden!
Je kan het vinden op de derde verdieping in een verzorgd gebouw.
Licht en ruimte zijn de grote troeven van dit appartement. De grote ramen laten een rijkelijke hoeveelheid natuurlijk licht binnenstromen en de drie slaapkamers kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ook de woonkamer met royale afmetingen biedt een gevoel van rust en comfort.
Op slechts 15 minuten ben je in het bruisende centrum van Antwerpen, bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Ook heb je een gemakkelijke verbinding via de nabijgelegen A12 en E19. Natuurliefhebbers kunnen in de omgeving vredige toevluchtsoorden vinden in park Den Brandt en het Middelheimpark, beide op wandelafstand gelegen.
Het appartement is ingedeeld in een inkomhal - een ruime woonkamer - een functionele keuken - drie volwaardige slaapkamers - een badkamer met douche - een gastentoilet en een terras.
Grijp de kans om de potentie van dit appartement waar te maken!

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 260.000
Revenu cadastral
€ 1.301
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1959
Zone habitable
123 m2
Référence
GCTO09SKZA67
EPC
219 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240307-0003164180-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Geen vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€260.000 / ERA De Kern
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder