Home Appartement 2020 Antwerpen
Jan van Rijswijcklaan 260
Carte

Jan van Rijswijcklaan 260

2020 Antwerpen
123 m² Vivre
€260.000
Description

Welkom in de expowijk, waar dit royaal appartement van 123m² klaar staat om nieuw leven ingebracht te worden! Dit verborgen pareltje is te vinden op de derde etage van een goed onderhouden gebouw.

Het natuurlijke licht dat via de grote ramen binnenstroomt, brengt een gevoel van ruimte en openheid met zich mee. Deze woning heeft drie slaapkamers die flexibel inzetbaar zijn, afhankelijk van jouw behoeften. De woonkamer, met royale afmetingen, biedt een oase van rust en comfort.

Op een kwartier afstand ligt het levendige centrum van Antwerpen, eenvoudig te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Voor degenen die nood hebben aan een groen toevluchtsoord: de rustige parken Den Brandt en het Middelheimpark zijn vlakbij en perfect voor een ontspannende wandeling. De uitstekende ligging van het appartement zorgt voor vlotte verbindingen via de A12 en E19.

Wanneer je dit appartement betreedt, kom je eerst in de inkomhal die leidt naar de ruime woonkamer. Een functionele keuken, drie volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche maken de indeling compleet. Er is ook nog een gastentoilet aanwezig en een terras waar je na een lange dag heerlijk kunt ontspannen.

Dit appartement biedt enorm veel potentieel! Grijp nu je kans om deze om te vormen tot jouw perfecte thuis.

* * *

Jan van Rijswijcklaan 260 - 2020 Antwerpen - Dit ruime appartement (123m²) in de begeerde expowijk staat klaar om nieuw leven ingeblazen te worden!
Je kan het vinden op de derde verdieping in een verzorgd gebouw.
Licht en ruimte zijn de grote troeven van dit appartement. De grote ramen laten een rijkelijke hoeveelheid natuurlijk licht binnenstromen en de drie slaapkamers kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ook de woonkamer met royale afmetingen biedt een gevoel van rust en comfort.
Op slechts 15 minuten ben je in het bruisende centrum van Antwerpen, bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Ook heb je een gemakkelijke verbinding via de nabijgelegen A12 en E19. Natuurliefhebbers kunnen in de omgeving vredige toevluchtsoorden vinden in park Den Brandt en het Middelheimpark, beide op wandelafstand gelegen.
Het appartement is ingedeeld in een inkomhal - een ruime woonkamer - een functionele keuken - drie volwaardige slaapkamers - een badkamer met douche - een gastentoilet en een terras.
Grijp de kans om de potentie van dit appartement waar te maken!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 260.000
Revenu cadastral
€ 1.301
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1959
Zone habitable
123 m2
Référence
VH77XKUQ4WLR
EPC
219 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240307-0003164180-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Geen vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€260.000 / ERA Stadsgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder