Home à Vendre Appartement 2020 Antwerpen
Jan Van Rijswijcklaan 262
Carte

Jan Van Rijswijcklaan 262

2020 Antwerpen
à Vendre
80 m² Vivre
2 Chambres
Description

Dit charmante en gunstig georiënteerde appartement bevindt zich op een zeer ideale locatie. Op wandelafstand van scholen, winkels en toegangswegen en slechts een steenworp verwijderd van het park. De recentelijk gerenoveerde lift of de trappengang brengt je naar dit prachtige stekje op de derde verdieping.

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd door een inkomhal die toegang verleent tot alle ruimtes en is uitgerust met een praktische inbouwkast. De ruime leefruimte baadt in het licht dankzij de grote ramen en is afgewerkt met op maat gemaakte gordijnen die een fijne sfeer creëren. Je vindt hier ook de volledig ingerichte keuken terug, inclusief inductiekookplaat, vaatwasser, oven en ijskast. Bovendien biedt deze keuken voldoende opbergruimte.

Dit appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers. De master bedroom is voorzien van grote ramen en op maat gemaakte verduisteringsgordijnen, perfect voor een zalige nachtrust. De vernieuwde badkamer heeft een dubbele wastafel, een heerlijke douchecabine met glazen deuren en een aansluiting voor je wasmachine. Het toilet is apart gelegen naast de badkamer, voor maximale privacy.

Het gehele appartement is voorzien van laminaat, met uitzondering van de betegelde badkamer en volledig conform in elektriciteit. Er zijn geen kosten aan verbonden met een makelaar, het is na ondertekening van de akte direct beschikbaar.

Als bonus komt dit appartement ook met een privéberging en gezamenlijke fietsenstalling. Niet te vergeten dat de lift en het dak recent gerenoveerd zijn!

Vaste kosten omvatten onder andere de gemeenschappelijke onderhoudskosten, een voorschot voor verwarming/water en een spaarfonds.

Ben je benieuwd en wil je graag eens langskomen? Bezichtigen kan na afspraak via bericht of mail, bel gewoon even naar 0497/739.049. Er zijn ook vaste kijkdagen, namelijk op zondag 14 april van 11-17u, vrijdag 19 april van 13-18u en zaterdag 20 april van 11-17u. Mis deze unieke kans niet!

* * *

Jan Van Rijswijcklaan 262 - 2020 Antwerpen - Op wandelafstand van scholen, winkels, toegangswegen en op een boogscheut van het park.

Naast locatie en gunstige oriëntatie beschikt dit app over tal van voordelen. Het is bereikbaar met de recent gerenoveerde lift of via de trappenhal.

De inkomhal van het appartement op de 3de verdieping verleent toegang tot alle ruimtes en heeft bovendien een ingebouwde kast.
Rechts te beginnen is de zeer ruime leefruimte met voldoende lichtinval en op maat gemaakte gordijnen. Daarnaast bevindt zich de volledig ingerichte keuken met oa een inductiekookplaat, vaatwas, oven, ijskast en voldoende opbergruimte.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, waarvan de masterbedroom voorzien is van grote ramen en op maat gemaakte verduisterende gordijnen.
De vernieuwde badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, een douchecabine met glazen wand en een aansluiting voor de wasmachine. Het toilet bevindt zich apart naast de badkamer.

Het volledige appartement is conform elektriciteit en voorzien van laminaat, uitgezonderd de badkamer die betegeld is.

Direct vrij bij tekening akte. GEEN IMMO
Extra:Privé berging en gezamenlijke fietsenkelder. Recent gerenoveerde lift en dak.

Vaste kosten: Oa gemeenschappelijke kosten voor onderhoud, voorschot verwarming/water en spaarfonds.

Bezichtigen kan na afspraak via bericht of mail. 0497/739.049

Er zijn ook vaste kijkdagen die vallen op zondag 14 april 11-17u, Vrijdag 19 april 13-18u en zaterdag 20 april 11-17u Graag hiervoor inschrijven

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 245.000
Revenu cadastral
€ 996
Général
Type
Appartement
Zone habitable
80 m2
Référence
9S2B9C4ESTEW
EPC
184 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240110-0003104884-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
26 Mar 2024
€245.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder