Home à Vendre Appartement 2020 Antwerpen
De Bosschaertstraat 60
Carte

De Bosschaertstraat 60

2020 Antwerpen
à Vendre
68 m² Vivre
2 Chambres
Description

Gelegen in het hart van Antwerpen, op een uitmuntende locatie (mobiscore 9,2) vlakbij winkels, scholen en talrijke voorzieningen, vindt u dit charmante appartement dat comfort naadloos combineert met moderne gemakken. Met een bushalte en tramhalte op wandelafstand, maakt dit appartement uw woon-werkverkeer of bezoek aan het stadscentrum eenvoudig en moeiteloos.

Dit gerenoveerde appartement (2019-2020) is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven. Een hoogrendementsketel op gas, dubbele beglazing en een volledig ingerichte keuken zijn enkele van de moderne voorzieningen die in deze woning werden geïntegreerd. Daarnaast biedt de inloopdouche een vleugje luxe en gemak.

Buiten trekt de ruime, zuidelijk gelegen tuin de aandacht. Op een oppervlakte van 50m², inclusief een bankirai terras, is er voldoende ruimte voor groen en tuinmeubilair. Het is de perfecte plek om gezellige momenten te delen met vrienden en familie.

Het appartement biedt ook praktische bergruimte met een kelderberging van 8m².

Om een bezoek in te plannen, kunt u telefonisch contact opnemen op 0479844220 of een email sturen naar jeroen.vangorp@hotmail.com. Mocht ik niet in staat zijn om op te nemen, laat dan gerust een bericht achter. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

* * *

De Bosschaertstraat 60 - 2020 Antwerpen -
Dit charmante appartement biedt een perfecte mix van comfort, moderne voorzieningen en een uitstekende locatie (mobiscore 9,2). Gelegen op slechts een steenworp afstand van winkels, scholen en het centrum van Antwerpen. Een bushalte en tramhalte liggen op wandelafstand, waardoor het reizen van en naar het werk of naar het stadscentrum een fluitje van een cent is.

Het appartement werd in 2019-2020 volledig gerenoveerd. Het is voorzien van alle moderne gemakken zoals een hoogrendementsketel op gas, dubbele beglazing, een volledig geïnstalleerde keuken en een inloopdouche.

Het hoogtepunt van deze woning is de zuid gerichte tuin. Met een oppervlakte van 50m² (incl. bankirai terras) biedt de tuin voldoende ruimte voor groen, tuinmeubilair en gezellige momenten met vrienden en familie.

Bovendien beschikt het appartement over een handige kelderberging van 8m².

Een bezoek inplannen kan door te bellen op 0479844220 of een mailtje te sturen naar jeroen.vangorp@hotmail.com
Als ik niet opneem, mag u altijd een berichtje achterlaten, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 209.000
Revenu cadastral
€ 456
Général
Type
Appartement
Zone habitable
68 m2
Référence
C4YZ0Q0DXJXE
EPC
267 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
26 Mar 2024
€209.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder