Home Appartement 2020 Antwerpen
Willem Eekelersstraat 23
Carte

Willem Eekelersstraat 23

2020 Antwerpen
86 m² Vivre
1 Chambres
€329.000
Description

Ontdek dit recentelijk opgefriste appartement, gesitueerd in de levendige Tentoonstellingswijk bij het schilderachtige Mastvest park. Het appartement, dat in 2021 onder handen werd genomen, verwelkomt je met een open hal die je naar alle vertrekken leidt. Het ruime woongedeelte van 38 m2 aan de straatkant biedt meer dan genoeg plek om te relaxen en gasten te ontvangen.

Het appartement beschikt over een moderne badkamer, compleet met toilet, dubbele wastafel en inloopdouche. Daarnaast is er een praktische berging waar aansluitingen voor zowel wasmachine als droogkast voorhanden zijn. En voor wie nog meer opbergruimte nodig heeft, is er ook een royale private kelderberging ter beschikking.

Aan de achterzijde van het appartement vind je de hedendaagse, volledig ingerichte keuken en de comfortabele slaapkamer. Beide ruimtes kijken uit op één van de absolute hoogtepunten van dit appartement: de grote tuin. Deze tuin van maar liefst 100 m2 is zuidoostelijk georiënteerd, waardoor je er de hele dag door van de zon kan genieten!

Dankzij de uitstekende Mobiscore van 9,2 op 10, is dit appartement perfect gelegen voor stadsbewoners die snakken naar een goede bereikbaarheid. In de buurt bevinden zich verschillende Velo-stations en tramlijnen. En voor wie met de auto op pad wil, zijn de ring, A12 en E19 snel en gemakkelijk te bereiken.

Samengevat is dit het perfecte appartement voor stadsliefhebbers die een optimale bereikbaarheid op prijs stellen en graag van de zon genieten.

Interesse? Neem dan gerust contact op voor een afspraak. Opgelet: dit is een particuliere verkoop, dus geen immokantoren alstublieft!

* * *

Willem Eekelersstraat 23 - 2020 Antwerpen - Dit recent gerenoveerd (2021) appartement vind je terug in de Tentoonstellingswijk, vlakbij het Mastvest park.

Binnenkomen doe je in de open hal die toegang geeft tot alle ruimtes van het appartement. Aan de straatkant vind je de grote leefruimte van 38 m2, die meer dan voldoende plaats biedt voor ontspanning en entertainment. De moderne badkamer is uitgerust met WC, dubbele lavabo en inloopdouche, terwijl er in de berging aansluiting is voorzien voor een wasmachine en droogkast. In de kelder is er nog een ruime private kelderberging te vinden.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een moderne, volledig uitgeruste keuken en een ruime slaapkamer. Deze geven beiden uit op één van de vele troeven van dit appartement: de grote tuin (100 m2) met zuid-oost oriëntatie, waar je gedurende de hele dag kan genieten van de zon!

Met een Mobiscore van 9,2/10 ligt dit appartement op de ideale locatie wie graag dicht bij de stad woont en wilt profiteren van goede bereikbaarheid. Er zijn meerdere Velo-stations en tramlijnen in de buurt, terwijl je met de wagen de ring, A12 en E19 slechts in enkele minuten bereikt.

Kortom: het ideaal appartement voor liefhebbers van de stad die bereikbaarheid vooropstellen en van de zon willen genieten!

Gelieve te contacteren voor een afspraak.
Geen immo, aub!

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 329.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
86 m2
Référence
MUC648GUF1WS
EPC
265 kWh/m2
EPC Valeur
C
Historique des prix
26 Mar 2024
€329.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder