Carte

Dascottelei 33-9

2100 Antwerpen
à Vendre
107 m² Vivre
3 Chambres
Description

Dit prachtig onderhouden appartement is gelegen aan de Dascottelei, een locatie die bekend staat om zijn centrale ligging en gemakkelijke toegang tot alle benodigde voorzieningen. Als u op zoek bent naar een vleugje groen en rust, dan is het Boekenbergpark op slechts een korte wandel- of fietsafstand.

Het appartement heeft een ideale indeling, met een ruime inkomhal die leidt naar de lichte woonkamer dankzij de grote ramen. Aangrenzend aan de woonkamer vindt u een neutrale keuken die is uitgerust met alle essentiële apparatuur, en een handige berging. Daarnaast beschikt het appartement over een badkamer met een bad/douche combinatie, een apart toilet en drie volwaardige slaapkamers.

Een ander hoogtepunt van dit appartement is het balkon aan de voorkant en een ruim terras aan de achterkant. In de kelder vindt u een inpandige garagebox en een privébergruimte.

De maandelijkse kosten bedragen ongeveer €150, inclusief water. Bent u op zoek naar een degelijk appartement op een centrale locatie? Neem dan contact op via info@neonvastgoed.be of bel naar 03/336.88.88.

* * *

Dascottelei 33-9 - 2100 Antwerpen - Dit zeer goed onderhouden appartement vinden we terug op de Dascottelei, een locatie die bekend staat om zijn centrale ligging met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Ben je opzoek naar wat groen en rust, het Boekenbergpark ligt op wandel- of fietsafstand.

Het appartement geniet van een ideale indeling: een ruime inkomhal die toegang geeft tot de leefruimte waar de grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval, grenzend aan de woonruimte bevindt zich een neutrale keuken, uitgerust met alle benodigde apparatuur, gevolgd door een praktische berging. Verder nog een badkamer met bad/douchecombinatie, een apart toilet en drie volwaardige slaapkamers.

Niet te vergeten is het balkon vooraan en een ruim terras achteraan. De inpandige garagebox bevindt zich in de kelder waar er ook nog een private bergruimte voorzien is.

ca. €150 maandelijkse kosten inclusief water.

Opzoek naar een zeer degelijk appartement op centrale locatie? info@neonvastgoed.be of 03/336.88.88

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 289.000
Revenu cadastral
€ 1.270
Général
Type
Appartement
Zone habitable
107 m2
Référence
58UH5IDQXOIF
Code Agence
fe1039cf-0a07-45b4-a402-f00158
EPC
271 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240330-0003193851-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€289.000 / Neon vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder