Home Appartement 9890 Asper
Stationsstraat 155-4
Carte

Stationsstraat 155-4

9890 Asper
87 m² Vivre
2 Chambres
€275.000
Description

Geniet van het aangename wonen in een kleinschalige residentie met dit tijdloze appartement, zorgvuldig onderhouden door de eerste eigenaar. Het ruime en praktische ontwerp van dit appartement op de eerste verdieping wordt gekenmerkt door een overvloed aan licht; het is echt een plek die je thuis kunt noemen.

Het appartement beschikt over een gastvrije leefruimte compleet met een open keuken en voldoende bergruimte, ideaal voor de installatie van een wasmachine en droger. Bovendien zijn er twee volwaardige slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet beschikbaar voor uw gemak.

Het kroonjuweel van deze woning is ongetwijfeld het grote zonneterras georiënteerd op het zuidwesten. Met meer dan 20 vierkante meter heeft u voldoende ruimte om te genieten van de zon en het buitenleven. Bovendien wordt deze woning geleverd met een gelijkvloerse autostaanplaats.

Deze woning biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is technisch zeer hoogstaand. Met een energieklasse B en een jaarlijks energieverbruik van 122 kWh/m² is het energiezuinig. Bovendien is er een regenwaterrecuperatiesysteem geïnstalleerd voor het toilet. Tot slot maakt deze woonentiteit deel uit van een kleinschalige residentie die ook voorzien is van een lift.

* * *

Stationsstraat 155-4 - 9890 Asper - Aangenaam wonen in een kleinschalige residentie Dit tijdloze appartement op de eerste verdieping wordt verkocht door zijn eerste eigenaar.
Ruim, praktisch én lichtrijk zijn slechts enkele kernwoorden die het appartement samenvatten.

Deze woonentiteit beschikt over een aangename leefruimte met open keuken én berging (o.a. voorzien van een aansluiting voor wasmachine/droogkast en gootsteen), twee volwaardige slaapkamers, badkamer én afzonderlijk toilet.

Bijzondere troef is natuurlijk het grote, zuidwest-georiënteerde zonneterras (meer dan 20 m²) !
Eveneens inbegrepen : gelijkgrondse auto-staanplaats.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding (technisch top met o.a. energieklasse B; 122 kWh/(m²jaar) ; regenwaterrecuperatie voor toilet; ...). Kleinschalige residentie met lift.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 275.000
Revenu cadastral
€ 885
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2006
Zone habitable
87 m2
Référence
3D8GCJ59B6CJ
Code Agence
TK/2311
EPC
122 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240307-0003120464-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Mar 2024
€275.000 / Van Der Schueren Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder