Home Appartement 3130 Begijnendijk
Haltestraat 49-0013
Carte

Haltestraat 49-0013

3130 Begijnendijk
79 m² Vivre
1 Chambres
€299.000
Description

Dit uitnodigende en lichtovergoten BEN-appartement wacht op u in het charmante Begijnendijk. Het appartement, gelegen op de eerste verdieping, is een echt paradepaardje dankzij zijn vele eigenschappen die comfort en duurzaamheid combineren. Het ruime en zuidoost gerichte terras is een heerlijke plek om van de zon te genieten. Daarnaast draagt het appartement bij aan een groene toekomst met zijn warmtepomp en zonnepanelen. Uw comfort wordt gewaarborgd door een ventilatiesysteem D en een lift.

Het appartement is prachtig afgewerkt met hoogwaardige materialen, wat bijdraagt aan de warme sfeer. Het biedt een ondergrondse parkeerplaats en fietsenstalling voor uw gemak. De indeling omvat een ruime slaapkamer, een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, een wasruimte en een gastentoilet. De woonkamer heeft een open keuken met inductiekookplaat. Via het schuifraam betreedt u het terras van 13 m². In de kelder vindt u extra opslagruimte en een fietsenstalling.

Laat deze kans niet liggen en plan uw bezoek snel in door contact op te nemen met Pieter via 016199345 of pieter.maes@homixx.be. Als u bovendien een gratis waardebepaling van uw eigendom wenst, staat Pieter ook voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op via hetzelfde nummer of email.

* * *

Haltestraat 49-0013 - 3130 Begijnendijk - Voor meer informatie, contacteer Pieter via 016199345 of via pieter.maes@homixx.be.

Verkoop onder registratierechten!!

Dit gezellige, lichtrijke BEN-appartement (eerste verdieping) bevindt zich in Begijnendijk en heeft vele troeven:
- Ruim, zuidoost gericht terras;
- Warmtepomp;
- Zonnepanelen;
- Ventilatiesysteem D;
- Ondergrondse staanplaats + fietsenstalling;
- Afgewerkt met zeer kwalitatieve materialen;
- Lift;
-...

INDELING:

- Ruime slaapkamer, badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, wasplaats, gastentoilet en woonkamer met open keuken - voorzien van inductiekookplaat. Via het schuifraam heeft u toegang tot het terras van 13 m². In de kelder is er nog een autostaanplaats, alsook een extra bergruimte en fietsenstalling.

Bent u ook benieuwd om deze uitstekend onderhouden parel te bezichtigen? Plan dan snel uw bezoek in via 016199345 of via pieter.maes@homixx.be.

Wenst u een gratis waardebepaling van uw eigendom? Neem dan vrijblijvend contact op via 016199345 of via pieter.maes@homixx.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Zone habitable
79 m2
Référence
MUWDDMIR20LK
Code Agence
5905613
EPC
38 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
08 Mar 2024
€299.000 / Homixx
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder