Home à Vendre Appartement 3060 Bertem
Fr. Dottermansstraat 9
Carte

Fr. Dottermansstraat 9

3060 Bertem
à Vendre
105 m² Vivre
163 m² Terrain
1 Chambres
Description

Op zoek naar een centraal gelegen gelijkvloers appartement te Bertem? Dit appartement is ideaal gelegen op loop- en fietsafstand van diverse bushaltes, winkels, apotheek, restaurants en de Vrije Basisschool - De Waaier. Momenteel is het in gebruik (en verhuurd) als kinderdagverblijf.

Bij binnenkomst via de gezamenlijke inkomhal, die gedeeld wordt met slechts één bovenbuur, komt u terecht in de leefruimte. Deze ruimte is voorzien van een open keuken die naadloos overgaat in de eetruimte met zicht op het terras. Via de gang bereikt u de grote slaapkamer, waarbij het mogelijk is om hier twee afzonderlijke kamers van te maken. Daarnaast is er een apart toilet en een nog in te richten badkamerruimte. Het hele appartement is uitgerust met indirecte accumulatie vloerverwarming voor extra comfort.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met Jan Schrijvers op 0495 18 95 81 of via janschrijvers@immojanstas.be. Voor aanvullende informatie zoals het EPC, het bodemattest en andere relevante vastgoedinformatie kunt u deze downloaden via de onderstaande link.

* * *

Fr. Dottermansstraat 9 - 3060 Bertem - Dit gelijkvloers appartement is centraal gelegen te Bertem op wandel- en fiets afstand van verschillende bushaltes, winkels, een Apotheek, restaurants, de Vrije Basisschool - De Waaier en is op dit moment in gebruik (verhuurd) als kribbe.

Via de gezamenlijke inkomhal (slechts 1 bovenbuur) komen we in een leefruimte die voorzien is van een aanpalende open keuken en een eetplaats met zicht op het terras. Via de gang bereiken we een grote slaapkamer (waarvan twee kamers gemaakt kunnen worden), een afzonderlijk toilet en een nog in te richten badkamerruimte. Het appartement is voorzien van indirecte accumulatie vloerverwarming.

Wenst u meer info of een bezoek dan kan u contact opnemen met  Jan Schrijvers via 0495 18 95 81 of janschrijvers@immojanstas.be.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, vastgoedinformatie, enz...) kan U hier downloaden ↓
 

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 305.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1930
Terrain
163 m2
Zone habitable
105 m2
Référence
MLZHO2Q9GBH0
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
12 Jan 2024
€305.000 / Immo Jan Stas
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder