Carte

Bunderstraat 1a-1

3740 Bilzen
à Vendre
100 m² Vivre
132 m² Terrain
2 Chambres
Description

Op zoek naar een stijlvol appartement in het hart van Munsterbilzen? Dit prachtige gelijkvloerse appartement ligt in een exclusieve residentie van slechts twee eenheden, waardoor rust en privacy zijn gegarandeerd. Gebouwd in 2008 en met 100 vierkante meter aan bewoonbare oppervlakte, plus een royaal terras van 32 vierkante meter, biedt dit moderne thuis alles wat u nodig heeft.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die u toegang biedt tot alle vertrekken. Het appartement is voorzien van twee comfortabele slaapkamers, een eigentijdse badkamer, een apart toilet, en een lichte leefruimte. De dubbele deuren openen naar het terras en zorgen voor veel lichtinval. De moderne open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur.

Daarnaast profiteert dit appartement van een handige inpandige garage en een extra parkeerplaats buiten, wat bijdraagt aan het gemak en comfort. Hoewel gelegen in het centrum van de stad, behoudt de residentie een sfeer van rust en sereniteit.

Dit unieke appartement, met een gunstig EPC-label B (173 kWh/m² jaar) en een efficiënte aardgasverwarming, is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een moderne en comfortabele woonomgeving. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Let op, het elektriciteitsattest is nog in aanvraag maar vermoedelijk conform.

* * *

Bunderstraat 1a-1 - 3740 Bilzen - Te koop: Prachtig gelijkvloers appartement in een exclusieve residentie van slechts 2 eenheden, gelegen in het bruisende centrum van Munsterbilzen. Dit moderne appartement, gebouwd in 2008, biedt een bewoonbare oppervlakte van 100 vierkante meter met een royaal terras van 32 vierkante meter.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in de ruime inkomhal die toegang biedt tot alle vertrekken. Het appartement beschikt over 2 comfortabele slaapkamers, een eigentijdse badkamer, een apart toilet, een lichte leefruimte met 2 dubbele deuren die toegang geven tot het terras, en een moderne open keuken met alle nodige voorzieningen.

Verder beschikt deze woning over een handige inpandige garage en een buiten parkeerplaats, wat zorgt voor extra gemak en comfort. De residentie straalt rust en privacy uit, terwijl u toch alle voorzieningen van het stadscentrum binnen handbereik heeft.

Dit unieke appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en stijlvolle woonomgeving in het hart van Munsterbilzen. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Gunstig EPC-label B (173 kWh/m² jaar) - verwarming met aardgas en radiatoren. Elektriciteit vermoedelijk conform, attest nog in aanvraag.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 289.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2008
Terrain
132 m2
Zone habitable
100 m2
Référence
LBWEOMU8VMHN
Code Agence
557
EPC
173 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20230404-0002857201-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
19 Mar 2024
€289.000 / Meyers Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder