Home à Vendre Appartement 7321 Blaton
Rue Émile Carlier 78-2B
Carte

Rue Émile Carlier 78-2B

7321 Blaton
à Vendre
99 m² Vivre
2 Chambres
Description

Dit prachtige, nieuwe sleutel-op-de-deur appartement op de tweede verdieping wordt aangeboden voor 165.000 euro, exclusief BTW van 21%. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een hal met apart toilet. De woonkamer biedt voldoende ruimte en licht, grenzend aan de nog in te richten keukenruimte. Het appartement beschikt bovendien over een handige wasruimte en een moderne doucheruimte. Er zijn twee slaapkamers, waardoor het perfect is voor een klein gezin of een stel.

Bijgevoegd is er ook een parkeerplaats voor één auto en een extra opslagruimte in het gemeenschappelijk deel van het gebouw. Door het hele appartement heen vindt u dubbele beglazing en een centraal gasverwarmingssysteem dat zorgt voor warm water. Een enkelstroom ventilatiesysteem zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Een bijkomend voordeel is het energieprestatiecertificaat (PEB) 'A' niveau met een verbruik van 71 kWh/m² per jaar, wat betekent dat u kunt rekenen op een zeer energiezuinige woning.

Let op: deze advertentie is enkel informatief en vormt geen aanbod. De eigenaren behouden zich het recht voor om een eventuele aanbieding op hun eigendom te accepteren of te weigeren. Eventuele opbiedingen op de prijs worden bepaald door de regels van het agentschap Logissim. Voor meer details over onze tarieven en voorwaarden, bezoek www.logissim.be. De genoemde woonoppervlakte is gebaseerd op het PEB.

* * *

Rue Émile Carlier 78-2B - 7321 Blaton - Prix: 165.000 euros, HORS TVA 21 %

Nouvel appartement clé sur porte au 2e étage comprenant:

Hall d'entrée, WC, living, emplacement cuisine, buanderie, salle de douche, deux chambres, parking une voiture et réserve (dans les communs).

Divers: Châssis double vitrage, chauffage central GAZ avec production d'eau chaude, VMC simple flux.

PEB à la construction: A - 71 kWh/m².an

Prix: 165.000 euros, HORS TVA 21 %. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles surenchères sur le prix seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 165.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
99 m2
Référence
4HZSF66EEVBY
Code Agence
11573
Historique des prix
23 Mar 2024
€165.000 / --
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder