Carte

Reppelerweg 34-2

3950 Bocholt
à Vendre
92 m² Vivre
125 m² Terrain
2 Chambres
Description

Dit ruime gelijkvloerse appartement, met een netto oppervlakte van 92 m², is gelegen in het hart van Bocholt. Dit bruisende centrum biedt een scala aan activiteiten, restaurants, winkels, sportfaciliteiten en verenigingen, allemaal op loop- of fietsafstand. Het appartement is ideaal voor levenslang wonen dankzij de gelijkvloerse indeling. Aan de woonkamer grenst een mooi terras en een netjes omheinde tuin, die weer grenst aan een verzorgde gemeenschappelijke binnentuin. Het appartement bevindt zich in een rustige residentie met een gemakkelijk bereikbare parkeerkelder. Gebouwd in 2005 door de eerste eigenaar, is het appartement nooit verhuurd en altijd goed onderhouden. Het heeft gunstige energiewaarden, AREI-conforme elektriciteit en is asbestvrij.

Het appartement bestaat uit een inkomhal, twee tweepersoonsslaapkamers (waarvan één ook als hobby- of werkruimte kan dienen), een gastentoilet, een badkamer, een open keuken grenzend aan de woonkamer, een berging en een ruime woonkamer met veel lichtinval. Het zuidwestelijk georiënteerde terras en tuintje bieden extra buitenruimte. In de kelder vindt u een parkeerplaats en extra bergruimte.

Het appartement beschikt over verwarming op aardgas met een nieuwe gaswandketel, stenen vloeren en PVC buitenschrijnwerk. Stedenbouwkundige informatie is momenteel in aanvraag.

* * *

Reppelerweg 34-2 - 3950 Bocholt - Dit ruime gelijkvloerse appartement (netto oppervlakte: 92 m²) biedt de nieuwe eigenaar een waaier aan troeven: Gelegen in het centrum van Bocholt, een bruisende gemeente met veel activiteiten, horeca, winkels, sportvoorzieningen en verenigingen. Dit alles op fiets- of wandelafstand. Gelijkvloers, geschikt voor levenslang wonen Aansluitend op de leefruimte is er een mooi terras en tuintje, netjes omheind. Dit tuintje grenst dan weer aan een verzorgde gemeenschappelijke binnentuin. Gelegen in een rustige residentie, met vlot bereikbare parkeerkelder. De residentie is gebouwd in 2005, u koopt van de eerste eigenaar. Het appartement is nooit verhuurd en steeds goed onderhouden. Gunstige energiewaarden, AREI conform gekeurde elektriciteit en asbestvrij. INDELING:
Gelijkvloers: Inkomhal Slaapkamer 1: tweepersoons slaapkamer Slaapkamer 2: tweepersoons slaapkamer / hobby- of werkkamer Gastentoilet Badkamer Keuken: open keuken, grenzend aan leefruimte Berging Leefruimte: ruim met veel lichtinval; zit- en eethoek Zuid/westelijk georiënteerd terras annex tuintje Kelder: Parkeerplaats Berging Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
ALGEMEEN:
- verwarming op aardgas – nieuwe gaswandketel!
- stenen vloeren
- PVC buitenschrijnwerk
 

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 249.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2005
Terrain
125 m2
Zone habitable
92 m2
Référence
QBR0HMRTL63F
EPC
173 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
202201040002520845-GD-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Apr 2024
€249.000 / Klaps Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder