Home à Vendre Appartement 2530 Boechout
Kardinaal Sterckxstraat 13
Carte

Kardinaal Sterckxstraat 13

2530 Boechout
à Vendre
85 m² Vivre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Ontdek dit prachtig gerenoveerde appartementsgebouw in Boechout, gelegen op een toplocatie. Hoewel het pand zich in een rustige straat bevindt, zijn scholen, openbaar vervoer en horeca op een steenworp afstand te vinden.

Het charmante twee-slaapkamerappartement op de eerste verdieping is een perfecte combinatie van stijl en comfort. De woonkamer is ruim en baadt in overvloedig daglicht dat door de grote ramen binnenstroomt. De moderne en volledig uitgeruste keuken is ideaal voor de thuiskok.

De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het appartement, waarvan één directe toegang heeft tot het terras - dat nog afgewerkt wordt. De badkamer ademt luxe uit en is voorzien van alle moderne gemakken.

Dit appartement is met zorg gerenoveerd, voorzien van eiken parket en zonnepanelen, wat bijdraagt aan de zeer lage EPC score (B). De keuken heeft een krasvrij HIMACS werkblad en de natte cellen zijn betegeld van vloer tot plafond. Het maakt deel uit van een kleine mede-eigendom, waardoor de gemeenschappelijke kosten zeer laag zijn.

Neem voor meer informatie contact op met Jakob, ook na kantooruren of in het weekend, op 0483/48 82 49 of via jakob@reds.be.

* * *

Kardinaal Sterckxstraat 13 - 2530 Boechout - Op deze toplocatie in Boechout vinden we dit uiterst zorgvuldig gerenoveerd appartementsgebouw, gelegen in een rustige straat maar in de onmiddellijke nabijheid van scholen, openbaar vervoer en horeca.

Stap binnen in dit gezellige 2-slaapkamerappartement (1ste verdieping) en laat je betoveren door de perfecte combinatie van stijl en comfort. De ruime woonkamer verwelkomt je met overvloedig daglicht dat door de grote ramen stroomt. De moderne volledig ingerichte keuken nodigt uit tot culinaire avonturen.

Achteraan bevinden zich de twee slaapkamers, waarvan er één toegang heeft tot het terras (deze wordt uiteraard nog afgewerkt). De badkamer straalt luxe uit, met hedendaagse voorzieningen.

Bijzonderheden:
- eiken parket
- duurzaam gerenoveerd, voorzien van zonnepanelen
- Zeer lage EPC score (B)
- werkblad in krasvrije HIMACS in de keuken
- betegeling in de natte cellen over de ganse hoogte
- kleine mede-eigendom
- zéér lage gemeenschappelijke kosten

Indien u graag meer informatie wenst, ook na de kantooruren of tijdens het weekend, contacteer Jakob op 0483/48 82 49 of jakob@reds.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Appartement
Zone habitable
85 m2
Référence
492W9FEAEV2O
EPC
47 kWh/m2
EPC Valeur
A
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder