Carte

Mussenplein 2

2530 Boechout
à Vendre
120 m² Vivre
3 Chambres
Description

Ontdek dit ruime gelijkvloerse appartement, genesteld in een rustige buurt en ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle levensstijl. Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, perfect voor een groeiend gezin of voor het ontvangen van gasten. De riante leefruimte wordt overspoeld door natuurlijk licht en omvat een eetplaats waar je gezellige maaltijden kunt delen.

Voor de foodies onder ons is er de open keuken met een handig eiland, perfect om al je culinaire creaties te bereiden. Een bijhorende berging/technische ruimte zorgt voor extra opslagruimte. Daarnaast bevat het appartement een praktisch bezoekers toilet.

In de stijlvolle badkamer kom je helemaal tot rust. Hier vind je alles wat je nodig hebt: een ruime inloopdouche van 160 cm met een verfrissende regendouche, een dubbel lavabomeubel, een extra toilet en een handige handdoekdroger.

Buiten het appartement is een fraai aangelegde tuin met tuinberging, waar je volop kunt genieten van de buitenlucht en uitzonderlijke rust. Daarnaast is er een overdekt terras, ideaal voor zomerse barbecues of ontspannende avonden.

Dankzij twee collectieve fietsstallingen en twee staanplaatsen in de ondergrondse garage (voorzien van stopcontacten), hoef je je geen zorgen te maken over parkeerruimte of de veiligheid van je fietsen. Het appartement is ook uitgerust met moderne voorzieningen zoals vloerverwarming en een ventilatiesysteem van type D, terwijl een collectieve huisvuilruimte zorgt voor een praktische en nette omgeving.

Je kunt alles wat Boechout te bieden heeft verkennen, aangezien het centrum met zijn verschillende handelszaken en het treinstation slechts 1.5 km verderop ligt. Openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar met een bushalte op slechts 250m afstand en P+R Boechout op 15 minuten afstand. Tevens bevinden zowel een basis- als secundaire school zich in de nabije omgeving van het appartement.

Bezoekdagen zijn op vrijdag en zaterdag op afspraak. Mis deze geweldige kans niet om je droomhuis te vinden in een rustige en handige omgeving!

* * *

Mussenplein 2 - 2530 Boechout - Ruim gelijkvloer appartement gelegen in een rustige buurt.
- 3 slaapkamers
- Leefruimte met veel lichtinval en eetplaats
- Open keuken met eiland, berging/technische ruimte
- Bezoekerstoilet
- Badkamer: inloopdouche 160cm, regendouche, dubbel lavabomeubel, toilet,
handdoekdroger
- Tuin met tuinberging
- Terras (overdekt)
- 2 collectieve fietsstallingen
- 2 staanplaatsen in ondergrondse garage (met stopcontacten)
- Vloerverwarming, ventilatiesysteem type D
- Collectieve huisvuilruimte

Het bevindt zich op 1,5km van het centrum met verschillende handelszaken en het treinstation Boechout.
- op 250m van de bushalte
- op 15 min van P+R Boechout
Een basis- en secundaire school in de nabijheid.

Bezoekdagen: vrijdag en zaterdag op afspraak.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 445.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2020
Zone habitable
120 m2
Référence
DY9RJBHD-4RV
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
06 Mar 2024
€445.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder