Home à Vendre Appartement 2530 Boechout
Kardinaal Sterckxstraat 13
Carte

Kardinaal Sterckxstraat 13

2530 Boechout
à Vendre
2 Chambres
Description

Bij binnenkomst via de privé inkomhal, betreedt u de levendige leefruimte die zorgvuldig is onderverdeeld in een gezellige zithoek, een efficiënt ingerichte open keuken en een eetruimte. De keuken, uitgevoerd met ingebouwde kasten, is voorzien van moderne apparatuur zoals een heteluchtoven en magnetron, koelkast, inductiekookplaat met afzuigkap, spoelbak en vaatwasser.

Het appartement beschikt over een ruime en aparte bergruimte die ideaal is om zowel een wasmachine als een droogkast te plaatsen. De badkamer is modern ingericht met een uitnodigende inloopdouche, wastafel met spiegelkast en sierradiator. Het aparte toilet en de hoogwaardige afwerking met RVS kranen dragen bij aan de algehele kwalitatieve en luxe uitstraling van het appartement.

De grootste slaapkamer biedt genoeg ruimte voor een grote kastenwand of dressing en een tweepersoonsbed, terwijl de kleinere slaapkamer ideaal is voor een eenpersoons- of stapelbed, kast en bureau. Het hele appartement straalt kwaliteit uit door het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals eikenhouten parketvloeren, een krasvrij HIMACS werkblad en AEG apparaten in de keuken, evenals volledige betegeling in de badkamers.

Dit prachtige appartement werd volledig gestript en gerenoveerd in 2023 en wordt geleverd met een aantal extra's. Deze omvatten een terras op het zuidwesten, lage gemeenschappelijke kosten en zeer laag energieverbruik, mede dankzij de nieuwe condensatieketel en zonnepanelen. Het is gelegen in een rustige straat, maar toch nabij het centrum. Met zijn EPC-label B, lage energieverbruik en zonnepanelen, is duurzaamheid hier geen modegril, maar een vaste waarde. Dit appartement is een perfecte oase van rust in het bruisende stadscentrum.

* * *

Kardinaal Sterckxstraat 13 - 2530 Boechout - Via de privatieve inkomhal komt u binnen in de leefruimte. Deze is ingedeeld met een zithoek, een open keuken en een eettafel.
De open keuken is zeer praktisch ingedeeld met ingemaakte kasten en een hetelucht- en microgolfoven, koelkast, inductie kookplaat met dampkap, spoelbak en vaatwasser.
Er is een ruime, aparte bergruimte met aansluiting voor een wasmachine en een droogkast.
De badkamer is ingedeeld met een grote inloopdouche, een lavabo met spiegelkast en sierradiator. Het toilet is apart. De high-end afwerking en het RVS kraanwerk zorgen voor een kwalitatieve uitstraling!
In de grootste slaapkamer is er ruimte om een grote kastenwand/dressing te plaatsen en een tweepersoons bed. In de kleinste slaapkamer is ruimte voor een enkel (stapel)bed, kast en bureau.
Doorheen het ganse appartement werd gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen zoals eiken parket, een werkblad in krasvrije HIMACS en AEG toestellen in de keuken, 60x120 betegeling in de natte cellen over de ganse hoogte, enz.. Het appartement werd volledig gerenoveerd in 2023.



Extra:

Volledig gestript en gerenoveerd in 2023
Terras met zuidwest oriëntatie
Kleine mede-eigendom
Zéér lage gemeenschappelijke kosten
Zéér laag energieverbruik
Gelegen in een rustige straat, doch in 't centrum
Nieuwe condensatieketel en zonnepanelen.
EPC label B

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Général
Type
Appartement
Référence
EJEIMW5IJSZS
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
06 Mar 2024
€299.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder