Home Appartement 2530 Boechout
Hovesteenweg 134-4
Carte

Hovesteenweg 134-4

2530 Boechout
94 m² Terrain
2 Chambres
€245.000
Description

Gelegen op een toplocatie in Boechout, presenteert dit appartement zich als een uitgelezen kans voor wie op zoek is naar een combinatie van comfort, gemak en stijl. Vlakbij het centrum van Boechout en toch goed bereikbaar, biedt dit twee-slaapkamerappartement met ondergrondse parkeerplaats u het beste van twee werelden.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd in de inkomhal, compleet met een apart toilet. De leefruimte baadt in natuurlijk licht dankzij de vele ramen, waardoor u een gezellige zithoek en eetruimte kunt creëren. Aangrenzend vindt u de onlangs vernieuwde keuken, uitgerust met de belangrijkste toestellen en een handige aangrenzende berging.

De hal geeft verder toegang tot de twee slaapkamers en een badkamer voorzien van een dubbele wastafel, een inloopdouche en de nodige aansluitingen voor uw wasmachine. Vanuit de leefruimte heeft u ook toegang tot een perfect georiënteerd terras, ideaal om te genieten van lange zomeravonden.

Met een uitzonderlijk laag EPC van slechts 128 en conform de elektriciteitsnormen, garandeert deze woning energie-efficiëntie. Bovendien beschikt het appartement over een ondergrondse parkeerplaats en een gemeenschappelijke tuin, die bij aankoop verplicht is voor 15000 euro.

Dit prachtige twee-slaapkamerappartement in Boechout met alle modern comfort is een uitstekende gelegenheid die u niet mag missen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0492/354241 of onze website bezoeken: www.boonstravastgoed.be.

Belangrijke kenmerken van deze woning zijn de twee ruime slaapkamers, het lage EPC van 128 en de conformiteit van de elektrische installatie.

* * *

Hovesteenweg 134-4 - 2530 Boechout - Op een uitstekende locatie te Boechout bevindt zich dit prachtig appartement met 2 slaapkamers en ondergrondse staanplaats. U geniet van een uitstekende bereikbaarheid, toch vlakbij het centrum van Boechout.

We betreden het appartement via de inkomhal met apart toilet. De leefruimte geniet van veel lichtinval door de vele raampartijen. Hier kunt u een gezellige zithoek en eetplaats inrichten. Aangrenzend bevindt zich de vernieuwde keuken, voorzien van de voornaamste toestellen met aanpalende berging. Verder geeft de hal ons toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, inloopdouche en voorziening voor de wasmachine. Via de leefruimte heeft u nog toegang tot het goed georiënteerde terras. EPC bedraagt slechts 128 en elektriciteit is conform. Verder is er nog een ondergrondse staanplaats en gemeenschappelijke tuin.
Staanplaats verplicht bij aan te kopen aan 15000 euro!

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een prachtig appartement met 2 slaapkamers, voorzien van alle comfort en ondergrondse staanplaats vlakbij het centrum van Boechout. Contacteer ons voor meer informatie op 0492/354241 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- 2 slaapkamers
- EPC slechts 128
- EK conform

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 245.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1977
Terrain
94 m2
Référence
7KV5K4VOAM8Z
Code Agence
143381
EPC
128 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20220320-0002567335-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet van toepassing
Historique des prix
20 Mar 2024
€245.000 / Boonstra Vastgoed
13 Mar 2024
€259.000 / Boonstra Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder