Home Appartement 2850 Boom
Wipplein 3-1
Carte

Wipplein 3-1

2850 Boom
110 m² Vivre
€245.000
Description

Ontdek dit bijzonder aantrekkelijk gelegen appartement in Boom. Op wandelafstand van het stadscentrum en vlakbij winkels, scholen, grootwarenhuizen, het treinstation en de bushalte, geniet deze woonst een ideale locatie. Voor de natuurliefhebbers biedt de nabije Rupeldijk tal van mooie wandelroutes. Bovendien is het appartement uitstekend bereikbaar dankzij de nabijheid van de A12 Antwerpen-Brussel.

Parkeergelegenheid is er in overvloed, zowel aan het eigendom zelf in de privégarage (plaats voor een wagen) als in de directe omgeving.

Dit appartement heeft heel wat te bieden. Een privékelder en garagebox, een gezellige inkomhal met ingemaakte vestiairekast, een lichte woonkamer dankzij veel natuurlijke lichtinval en een volwaardig ingerichte open keuken. Daarnaast heeft het ook een praktische berging, drie comfortabele slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer en een apart toilet. Bovendien kan je optimaal genieten van de buitenlucht op het OOST-gerichte terras dat aansluit aan de woonkamer. Maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen 100 euro.

Gebouwd in 2000 en altijd zeer goed onderhouden, verkeert dit appartement in perfecte staat en is het volledig instapklaar. Ook de keuring van de elektriciteit is volledig conform. Dit appartement biedt elke garantie voor een comfortabel en zorgeloos woongenot in het hart van Boom!

* * *

Wipplein 3-1 - 2850 Boom - Zeer gunstig gelegen appartement op wandelafstand van het centrum van Boom. Dit eigendom bevindt zich nabij alle winkels, scholen, grootwarenhuizen, het treinstation en de bushalte. De Rupeldijk ligt op vlakbij, ideaal voor de wandelliefhebbers. Het appartement is tevens makkelijk bereikbaar op slechts enkele minuten rijden van de oprit A12 Antwerpen-Brussel. Er zijn voldoende parkeergelegenheden aan het eigendom in de privé garagebox (plaats voor 1 wagen) en in de onmiddellijke omgeving.

Het bestaat uit: -1: een privatieve kelder en een privatieve garagebox voor 1 wagen; 1eV: een inkomhall met ingemaakte vestiairekast, een woonkamer met veel natuurlijke lichtinval, een volledig ingerichte open keuken, een berging, 3 slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer en een apart toilet. Verder is er nog een OOST-gericht terras aansluitend aan de woonkamer. De gemeenschappelijke kosten bedragen 100€/maand.

Dit gebouw dateert van 2000. De keuring van de elektriciteit is volledig conform! Het werd steeds zeer goed onderhouden en is volledig instapklaar!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 245.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2000
Zone habitable
110 m2
Référence
CLBEWLJF-F52
Code Agence
3695652
EPC
133 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20220715-0002641994-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
18 Mar 2024
€245.000 / Leximmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder