Home à Vendre Appartement 2960 Brecht
Gasthuisstraat 41-GV
Carte

Gasthuisstraat 41-GV

2960 Brecht
à Vendre
128 m² Vivre
633 m² Terrain
Description

Ontdek dit uitzonderlijk ruime gelijkvloersappartement, gelegen in het fonkelnieuwe project 'Hof Ter Eiken'. Het betreft een splinternieuw appartement dat nog gedeeltelijk naar eigen smaak afgewerkt kan worden. Alle technieken zoals elektriciteitswerken, leidingen, chapevloeren en schilderklare muren zijn reeds voorzien. De eindafwerking, zoals de plaatsing van vloeren, keukens en badkamers of de afwerking van de buitenruimtes naar eigen keuze, wacht nog op jouw persoonlijke invalshoek.

Dit innovatieve project waarin dit appartement zich bevindt, is ontworpen volgens de meest recente BEN-normen. Zo geniet je van de voordelen van de modernste energiezuinige technieken, inclusief vloerverwarming met warmtepomp en zonnepanelen.

Het appartement zelf biedt een zee aan ruimte met drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime berging. De prachtige, grote leefruimte met open keuken biedt toegang tot je privétuin van maar liefst 505m². Het appartement beschikt ook over een apart toilet en een uitnodigende inkomhal.

Met deze uitzonderlijke mogelijkheid tot personalisatie en energie-efficiënte technieken wordt het appartement in Hof Ter Eiken het perfecte thuis.

* * *

1. Vraag: Uit hoeveel slaapkamers en badkamers bestaat het gelijkvloersappartement in project 'Hof Ter Eiken'?
Antwoord: Het appartement bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers.

2. Vraag: Welke aspecten van de binnen- en buitenafwerking van de appartementen in het 'Hof Ter Eiken' project moeten nog voltooid worden?
Antwoord: De vloeren, keukens, badkamers en de afwerking van de buitenruimtes (vloeren) dienen nog te gebeuren.

3. Vraag: Wat is het oppervlak van de privatieve tuin bij het appartement?
Antwoord: De privatieve tuin is ongeveer 505 vierkante meter.

4. Vraag: Met welke energiezuinige technieken is het 'Hof Ter Eiken' project uitgerust?
Antwoord: Het project is uitgerust met vloerverwarming met een warmtepomp en zonnepanelen, volgens de BEN-normen.

5. Vraag: In welke staat worden de appartementen in het 'Hof Ter Eiken' project opgeleverd?
Antwoord: De appartementen worden opgeleverd in een nog af te werken staat: alle technieken, elektriciteitswerken, leidingen, chapevloeren en schilderklare muren zijn reeds voorzien.

* * *

Gasthuisstraat 41-GV - 2960 Brecht - Dit zéér ruime gelijkvloersappartement is gelegen in project 'Hof Ter Eiken', daterend van dit jaar. Alle appartementen in dit project worden opgeleverd in een nog af te werken staat: alle technieken, elektriciteitswerken, leidingen, chapevloeren en schilderklare muren zijn reeds voorzien. De eigenlijke binnenafwerking (vloeren, keukens, badkamers) en de afwerking van de buitenruimtes (vloeren) dienen nog te gebeuren en kan je dus naar eigen smaak laten uitvoeren. Het volledige project is gebouwd volgens BEN-normen en bijgevolg voorzien van alle hedendaagse energiezuinige technieken (vloerverwarming met warmtepomp, zonnepanelen).
Het appartement bestaat uit een inkomhal - een apart toilet - een prachtige leefruimte met open keuken - 3 slaapkamers - 2 badkamers - een ruime berging - privatieve tuin van ca. 505m².

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 499.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Terrain
633 m2
Zone habitable
128 m2
Référence
VPO8E-GXN9N5
EPC Certificat
11009-G-OMV_2021081165/EP02793/SV/A001/D01/SD003
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Jan 2024
€499.000 / ERA De Kern
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder