Home à Vendre Appartement 2960 Brecht
Gasthuisstraat 41-2V
Carte

Gasthuisstraat 41-2V

2960 Brecht
à Vendre
158 m² Vivre
Description

Op zoek naar jouw droomappartement? Dan is dit prachtige dakappartement in het splinternieuwe project 'Hof Ter Eiken' precies wat je zoekt. Dit gloednieuwe vastgoedproject biedt appartementen aan die opgeleverd worden in een nog te personaliseren staat. Het zware werk is al gedaan: technieken, elektriciteitswerken, leidingen, chapevloeren en schilderklare muren zijn reeds klaar. Dit betekent dat je de volledige vrijheid hebt om de binnenafwerking - de vloeren, keukens en badkamers - naar eigen smaak te kiezen. Ook de afwerking van de buitenruimtes wacht nog op jouw persoonlijke touch.

Het 'Hof Ter Eiken' project is compleet gebouwd volgens de strenge BEN-normen en is daardoor uitgerust met alle moderne energiezuinige technieken zoals vloerverwarming door middel van een warmtepomp en zonnepanelen voor een optimale energieprestatie.

Qua indeling heeft dit appartement heel wat te bieden met een inkomhal, een apart toilet, een riante leefruimte van circa 73m² met open keuken, drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime berging. Maar de absolute kers op de taart is zonder twijfel het fenomenaal terras van maar liefst 102m²! Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van dit bijzondere dakappartement in 'Hof Ter Eiken'.

* * *

Gasthuisstraat 41-2V - 2960 Brecht - Dit prachtige dakappartement is gelegen in project 'Hof Ter Eiken', daterend van dit jaar. Alle appartementen in dit project worden opgeleverd in een nog af te werken staat: alle technieken, elektriciteitswerken, leidingen, chapevloeren en schilderklare muren zijn reeds voorzien. De eigenlijke binnenafwerking (vloeren, keukens, badkamers) en de afwerking van de buitenruimtes (vloeren) dienen nog te gebeuren en kan je dus naar eigen smaak laten uitvoeren. Het volledige project is gebouwd volgens BEN-normen en bijgevolg voorzien van alle hedendaagse energiezuinige technieken (vloerverwarming met warmtepomp, zonnepanelen).
Het appartement bestaat uit een inkomhal - een apart toilet - een prachtige leefruimte van ca. 73m² met open keuken - 3 slaapkamers - 2 badkamers - een ruime berging - fenomenaal terras 102m²!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 725.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Zone habitable
158 m2
Référence
X3E81RNOWIY7
EPC Certificat
11009-G-OMV_2021081165/EP02793/SV/A001/D01/SD007
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Jan 2024
€725.000 / ERA De Kern
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder