Carte

2960 Brecht
à Vendre
94 m² Vivre
2 Chambres
Description

Op zoek naar een prachtig appartement op een ideale locatie? Overweeg dan dit riante appartement in Sint-Job-In-'t-Goor! Met zijn zuidelijk gericht terras kan je genieten van de zon terwijl je uitkijkt over het omliggende landschap.

In het appartement word je verwelkomd door een ruime inkomhal met een apart gastentoilet. Deze leidt je naar een zonnige woonkamer met een recent vernieuwde laminaatvloer. De aangrenzende keuken is eveneens vernieuwd en netjes afgewerkt met kwalitatieve toestellen zoals een dampkap, inductiekookplaat, oven, vaatwasser en dubbele spoelbak. Daarnaast bevat het appartement een aparte berging, direct naast de keuken, voor je wasmachine en droogkast.

Vanuit de nachthal heb je toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. Een unieke feature van dit appartement is dat het terras toegankelijk is vanuit de slaapkamers. Dit zuidoost georiënteerd terras biedt je de perfecte plek om te relaxen en te genieten van de rust.

Met een netto bewoonbare oppervlakte van 94m², zoals vermeld in het EPC-verslag, biedt dit appartement je voldoende ruimte. Het energieprestatiecertificaat scoort goed met 113 kWh/m². Bovendien is de elektrische keuring conform en is het appartement asbestveilig.

De centrale locatie van het appartement, in combinatie met de ruime woonkamer, twee slaapkamers en royaal terras, maken dit tot de ideale plek om te wonen. Kom het zelf ontdekken en maak een afspraak voor een bezoek!

* * *

Riant appartement met zuid gericht terras op een ideale locatie te Sint-Job-In-'t-Goor!

Een inkomhal met apart gastentoilet die toegang biedt tot een ruime zonnige woonkamer met vernieuwde laminaatvloer die aansluit aan de vernieuwde keuken. De keuken is proper afgewerkt en beschikt over kwalitatieve toestellen met inbegrip een dampkap, inductie kookplaat, oven, vaatwasser en dubbele spoelbak. Aansluitende aan de keuken bevindt zich een aparte berging voor wasmachine en droogkast. Verder is er een nachthal die toegang biedt tot twee ruime slaapkamers en een badkamer. Tenslotte is er nog een Zuidoost georiënteerd terras die toegankelijk is vanuit de slaapkamers.

BIJZONDERHEDEN
+ Netto bewoonbare oppervlakte: 94 m² (verwijzend naar het EPC-verslag)
+ Slaapkamers: 2
+ Badkamer: 1
+ EPC: 113 kWh/m²
+ Elektrische keuring is conform
+ Asbestveilig
+ Zuidoost gericht terras
+ Praktisch: woonkamer, twee slaapkamers en een ruim terras
+ Terras met prachtig uitzicht

De combinatie van dit ruime appartement en de centrale omgeving, maakt dit dé locatie om heerlijk te vertoeven.

Zeker een bezoek waard!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 259.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1990
Zone habitable
94 m2
Référence
K2OWLRF5CF7H
Code Agence
138058
EPC
113 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Gemengd woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
14 Apr 2024
€259.000 / Heylen Vastgoed
10 Mar 2024
€269.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder