Carte

Leopold I-laan 84

8000 Brugge
à Vendre
107 m² Vivre
3 Chambres
Description

Ontdek dit prachtige appartement in het populaire Kristus-Koning. Dankzij de nabijheid van het stadscentrum, winkels, scholen en openbaar vervoer, gecombineerd met rust en groen op loopafstand van het centrum van Brugge, is de locatie uiterst strategisch. Het ruime appartement van ongeveer 107 m² geniet van veel natuurlijk licht en een mooi zonneterras aan de voorkant met uitzicht op de torens van Brugge.

Het appartement is als volgt ingedeeld: een ruime entree met functionele ingebouwde kasten en een gastentoilet, een zeer ruime woonkamer, een volledig uitgeruste kwaliteitskeuken met inbouwapparatuur van Miele, drie volwaardige slaapkamers met inbouwkasten, een badkamer ensuite aan de grote slaapkamer en een terras aan de voor- en achterkant.

In de ondergrondse verdieping is er ook een praktische kelderberging voor opslag. Residentie Beaulieu heeft ook een gemeenschappelijke fietsenstalling. Er is ook de mogelijkheid om een ruime garagebox te kopen voor € 40.000. Neem snel contact op via 050 45 03 45 of info@delbecque.immo om een afspraak te maken.

* * *

Leopold I-laan 84 - 8000 Brugge - Maak kennis met dit schitterende appartement gelegen in het gegeerde Kristus-Koning. Deze ligging is uiterst strategisch vanwege de nabijheid van het centrum, winkels, scholen, openbaar vervoer, expresweg / E40, ... en dit in combinatie met de rust en het groen op wandelafstand van Brugge centrum. Dit ruime appartement van maar liefst +/-107 m² beschikt over een aangename natuurlijke lichtinval en leuk zonneterras aan de voorzijde met zicht over de torens van Brugge. Het appartement werd als volgt ingedeeld: een ruime inkom voorzien van funtionele ingemaakte kasten en een gastentoilet, een uiterst spatieuze leefruimte, de volledig uitgeruste kwaliteitskeuken met inbouwtoestellen van Miele, 3 volwaardige slaapkamers met inbouwkasten, de badkamer ensuite aan de grote slaapkamer en een terras aan de voor -en achterzijde. In de ondergrondse verdieping vinden we nog een praktische kelderberging terug als stockageruimte. Residentie Beaulieu beschikt eveneeens over een gemeenschappelijke fietsenberging. Tevens bestaat de mogelijkheid om een ruime garagebox aan te kopen voor € 40.000,- . Maak snel uw afspraak op 050 45 03 45 of via info@delbecque.immo.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 295.000
Revenu cadastral
€ 820
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1960
Zone habitable
107 m2
Référence
FJW8ES0OHUVK
Code Agence
3125
EPC
181 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€295.000 / Immo Delbecque
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder