Home Appartement 5590 Ciney
Rue Courte & de la Station
Carte

Rue Courte & de la Station

5590 Ciney
68.23 m² Vivre
17 Chambres
€260.000
Description

Ontdek het prachtige nieuwe project "L'ENTRE DEUX" in Ciney. Midden in het hart van de stad, nabij station en belangrijke snelwegen, verrijst een geweldige residentie bestaande uit 10 appartementen. Het ontwerp is eigentijds en er is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat aantoont dat kwaliteitsbouw bij ons hoog in het vaandel staat. De woningen kenmerken zich door hun ruime volumes, veel licht en aantrekkelijke terrassen.

Bij elke flat hoort een privékelder en een ondergrondse parkeerplaats, waarvan de kosten niet zijn inbegrepen in de getoonde prijs. Elk appartement heeft ook een eigen gasgestookte verwarmingsketel. Bovendien heb je als toekomstige eigenaar de mogelijkheid om je eigen keukeninrichting te kiezen, gebaseerd op een vooraf bepaald budget en een beschikbare materialenlijst.

Let op: de geadverteerde prijs is exclusief BTW en bijkomende kosten zoals aansluitingskosten, notariskosten, basisakte, enz. De geschatte extra kosten zijn ongeveer €4.500 exclusief BTW. Meer details en bouwplannen verstrekken we graag op aanvraag.

Deze eigentijdse woningen worden naar verwachting in september 2025 opgeleverd. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak!

* * *

Rue Courte & de la Station - 5590 Ciney - Het project "L'ENTRE DEUX" is gelanceerd in Ciney met een prachtige residentie met 10 appartementen! Je zult dol zijn op de locatie, midden in het centrum van Ciney en op een steenworp afstand van het station
en de hoofdwegen. Eigentijds in stijl en gebouwd met duurzame materialen. Volumes, licht, mooie terrassen en kwaliteitsbouw zijn er allemaal om van te genieten.
Plannen en informatie beschikbaar! Elk appartement heeft zijn eigen privékelder en ondergrondse parkeerplaats (NIET INBEGREPEN in de prijs). Elke flat op
heeft zijn eigen gasgestookte verwarmingsketel. Ingerichte keuken naar keuze van de koper (op basis van een budget en beschikbare lijst).
De getoonde prijs is exclusief BTW, en exclusief kosten (aansluiting, notaris, basisakte, enz.) +/-4.500€ exclusief BTW - Plannen & bijkomende informatie op aanvraag.
BESCHIKBAAR VOOR SEPTEMBER 2025 - Neem nu contact met ons op!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 260.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
68.23 m2
Référence
OLRUR02YTHRF
Code Agence
137-19973
Historique des prix
19 Mar 2024
€260.000 / C21 Immo Demeuse
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder