Home à Vendre Appartement 8420 De Haan
pater vandemoerelaan 65
Carte

pater vandemoerelaan 65

8420 De Haan
à Vendre
73 m² Vivre
2 Chambres
Description

Dit prachtige, eigentijdse appartement ligt in de residentie 'Dacor', slechts op een korte wandeling van het centrum en het strand van De Haan. Het appartement is ruim opgezet met twee woonkamers die naadloos overlopen in een open keuken. Bovendien beschikt het over een moderne badkamer met een inloopdouche. Als extra toevoeging biedt het eigendom twee terrassen, ideaal voor het genieten van zonnige dagen. Voor uw gemak zijn alle meubels inbegrepen in de vraagprijs, evenals twee parkeerplaatsen.

De vermelde oppervlaktes zijn indicatief volgens het EPC-attest. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met Anthony van Wijk via telefoonnummer 0471 59 01 67 of mail naar anthony@immo-belgium.be. Een stedenbouwkundige vergunning is momenteel aangevraagd.

Als u overweegt uw eigen eigendom te verkopen, kunt u ook rekenen op onze expertise. We bieden u graag een gratis taxatie aan.

* * *

pater vandemoerelaan 65 - 8420 De Haan - Eigentijds appartement in residentie 'Dacor', gelegen op een steenworp afstand van het centrum en het strand van De Haan. Het appartement heeft 2 woonkamers, een open keuken, een badkamer met inloopdouche en 2 terrassen. De meubels en 2 parkeerplaatsen zijn ook inbegrepen in de vraagprijs. Oppervlaktes zijn indicatief volgens het EPC-attest. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem contact op met Anthony van Wijk op het nummer 0471 59 01 67 of via anthony@immo-belgium.be. Stedenbouw in aanvraag.

Hebt u zelf een eigendom dat u wenst te verkopen? Ook dan staan wij graag voor u klaar met de nodige expertise en bieden wij u een gratis schatting aan.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 259.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1973
Zone habitable
73 m2
Référence
-OHC79F9ZWR-
Code Agence
v711C
EPC
225 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20191107-0002215792-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
22 Mar 2024
€259.000 / Immo Belgium
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder