Carte

Kerkstraat 58

8420 De Haan
à Vendre
83 m² Vivre
2 Chambres
Description

Dit schitterende gelijkvloers appartement, perfect gelegen in de winkelstraat van Wenduine en op slechts 200 meter van het strand, wacht op u. De echte troef van dit pand is zijn adembenemend terras dat een indrukwekkende 77 vierkante meter bestrijkt.

U betreedt het appartement via een private ingang waarna u in de ruime, lichte woonkamer terechtkomt, verfraaid door een groot raam met stijlvolle lamellen. De gloednieuwe meubilering geeft direct een gevoel van welkom. De moderne keuken, uitgerust met alle nodige apparatuur zoals een vaatwasser, touch kookplaat, combi-oven en koelkast met vriesvak, zorgt voor al uw kookbehoeften.

De master slaapkamer is royaal en beschikt over een grote inbouwkast. Het brede boxspring bed en de uitnodigende bar maken deze kamer compleet. Vanuit hier heeft u ook een prachtig uitzicht op het terras. Daarnaast is er nog een tweede, kleinere slaapkamer met stapelbed. De badkamer, voorzien van een douche, wastafelmeubel, toilet en praktische opbergkasten, biedt ook aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

Maar het magnifieke terras is zonder twijfel de parel van dit appartement. De ideale oriëntatie zorgt ervoor dat u hier volop kan relaxen en genieten van een gezellige barbeque. Een absolute oase van rust in het centrum van de stad. Voor de zonnekloppers is er genoeg privacy.

Als kers op de taart beschikt dit appartement ook over een privé berging, een gemeenschappelijke fietsenberging en een droge kelder. Het gebouw zelf, bestaande uit vier appartementen zonder lift, heeft recent vernieuwde daken volgens de huidige normen en lage kosten maken het woongemak compleet.

Indien gewenst, is er ook de mogelijkheid om een recente, ruime garage met sectionale poort te kopen, gelegen op slechts 150m afstand. Dit prachtig ingericht appartement biedt u alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen in Wenduine.

* * *

Kerkstraat 58 - 8420 De Haan - Dit volledig ingericht gelijkvloers appartement ligt centraal in de winkelstraat van Wenduine en op een 200m van het strand. De troef van dit appartement is het schitterend terras van maar liefst 77 vierkante meter.
U komt binnen via een eigen ingang. De living is ruim en licht dankzij het grote raam met mooie lamellen. Meteen valt op dat alle bemeubeling nieuw is. Toekomen en valies uitpakken dus
De nieuwe keuken is volledig uitgerust met vaatwas, touch kookplaat, combi-oven, frigo met vriesvak,...
De grote slaapkamer is zeer ruim en voorzien van een grote ingemaakte kastenwand. Er is een boxspring van 1m80 breed en de bar nodigt uit tot een gezellig aperomoment. Het is fijn wakker worden met zicht op het prachtige terras. Aansluitend is er een 2de, kleine slaapkamer, met stapelbed. De badkamer bestaat uit een douche, een meubel met een lavabo, een toilet, enkele losse opbergkasten en aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Het terras met ideale orientatie is een parel en hard to find in een centrum. Hier kom je zeker op adem en kan je genieten van een gezellige bbq. Zonnekloppers zitten lekker privé.
Enkele extra's: er is nog een kleine privé berging + een gemeenschappelijke fietsenberging en een droge kelder.
De blok bestaat uit 4 appartementen, zonder lift, waardoor de kosten erg laag zijn. Verder zijn ook al alle daken vernieuwd naar de huidige normen.


!! Er is ook nog mogelijkheid tot aankoop van een recente, ruime garage met sectionale poort op 150m afstand!!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 295.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1958
Zone habitable
83 m2
Référence
BQF3--CV1LMV
EPC
269 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
27 Mar 2024
€295.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder