Carte

Driftweg 177

8420 De Haan
80 m² Vivre
2 Chambres
€375.000
Description

Dit prachtige, volledig bemeubelde appartement is gelegen in een rustige omgeving, heel dichtbij de duinen, zee en de Royal Golf De Haan. Slechts drie jaar geleden voor het eerst in gebruik genomen, is dit appartement instapklaar en zijn de meubels en de inrichting nog gloednieuw.

Het appartement verwelkomt u met een ruime inkomhal die toegang geeft tot alle vertrekken. Een glazen deur opent zich naar een royale leefruimte met salon en open keuken, uitgerust met een op maat gemaakte hoge tafel en krukken. Grote ramen leiden tot een zonnig terras waarvan het groen onderhouden wordt door een tuinman van het complex.

Er zijn twee slaapkamers, beide met open kasten en toegang tot een ruim terras. De prachtige badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo en instapdouche, terwijl het toilet apart is gehouden. Bovendien beschikt dit appartement over een ruime berging, waarin alle nutsvoorzieningen netjes zijn weggewerkt.

Als extra optie kunt u ook een bijbehorende garage aanschaffen, hoewel deze niet in de prijs is inbegrepen. Dit appartement nabij de duinen en zee biedt een perfecte balans tussen comfort en luxe.

* * *

Driftweg 177 - 8420 De Haan - Prachtig volledig bemeubeld appartement gelegen in zeer rustige omgeving. Nabijheid van duinen en zee, en Royal Golf De Haan. Volledig ingericht en instapklaar. Eerste ingebruikname 3 jaar geleden. Ook de meubels en inrichting zo goed als nieuw. Appartement bestaat uit een ruime inkomhal met toegang tot alle vertrekken. Glazen deur geeft toegang tot zeer ruime leefruimte met salon en open keuken , voorzien van op maat gemaakte hoge tafel en krukken. Grote ramen geven toegang tot zonneterras waarvan het groengedeelte wordt onderhouden door tuinman van complex. 2 slaapkamers met open kasten, beide kamers geven toegang tot ruim terras. Prachtige badkamer met dubbele lavabo en instapdouche. Toilet apart. Appartement beschikt ook over ruime berging waarin alle nutsvoorzieningen werden weggewerkt.

Er is ook de mogelijkheid tot aankoop van bijhorende garage. (niet in prijs inbegrepen).

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 375.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
80 m2
Référence
JSZV55F929LD
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
27 Mar 2024
€375.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder