Carte

Driftweg 55

8420 De Haan
à Vendre
Description

Ontdek dit charmant gemeubeld appartement in de residentie GREEN GARDEN, op een steenworp afstand van het pittoreske centrum van DE HAAN. De locatie is ideaal voor natuurliefhebbers, met duinbossen op slechts 100 meter afstand en het strand op een kilometer afstand. Dit appartement ligt op de tweede verdieping en is bereikbaar met een lift.

De residentie GREEN GARDEN valt op door zijn gesloten domein dat bruisend is van leven. Geniet van wandelingen langs de vijvers, over de binnenpleinen en door de tuinen. Het verwarmde zwembad zorgt altijd voor een warm welkom.

Het appartement zelf heeft een slimme indeling die optimaal gebruik maakt van de ruimte. Er is een slaapkamer met een comfortabel bed van 160x200, en een slaaphoek met een stapelbed van 100x200. In de woonkamer kunt u gezellige momenten beleven, gecombineerd met een open keuken om te ontspannen na een dag in de buitenlucht. En om het plaatje compleet te maken, beschikt de badkamer over een bad/douche, met het toilet in een aparte ruimte. Als kers op de taart heeft het balkon een adembenemend uitzicht op de vijvers, perfect om te ontspannen met een boek of een drankje.

Voor meer informatie over deze vastgoedopportuniteit: dit appartement is direct te koop van de eigenaar. Mis deze kans niet om een stukje paradijs in De Haan te bemachtigen.

* * *

Driftweg 55 - 8420 De Haan - Gemeubeld appartement op 2e verdieping met lift, gelegen in residentie GREEN GARDEN op wandelafstand van het centrum van het pittoreske DE HAAN (duinbossen 100 m / strand 1.000 m).

GREEN GARDEN is een gesloten domein met binnenpleinen / tuinen, vijvers, wandelpaden en verwarmd zwembad.
Indeling appartement :
- Slaapkamer (bed 160x200)
- Slaaphoek met stapelbed (100x200 *2)
- Woonkamer met open keuken
- Badkamer met bad/douche (wc afzonderlijk)
- Balkon met prachtig zicht op vijvers.

Info : Rechtstreeks te koop van eigenaar.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 227.000
Revenu cadastral
€ 619
Général
Type
Appartement
Référence
H12BVX-LQKHA
EPC
339 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
27 Mar 2024
€227.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder