Carte

Oude Vest 172-7

9200 Dendermonde
à Vendre
92 m² Vivre
7838 m² Terrain
Description

Ontdek dit prachtige appartement met 3 slaapkamers, gelegen in het hart van Dendermonde. Dit lichtrijke en ruime appartement heeft een fantastisch zuidgericht terras waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht. Met een EPC-score B (136 kWh/m²), bevestigt dit appartement zijn uitstekende energieprestaties.

Bij binnenkomst leidt de inkomhal van 4 vierkante meter je naar een luxueuze, open woonruimte van 25 vierkante meter, verrijkt met een moderne open keuken van 8 vierkante meter, volledig uitgerust met een kookvuur, dampkap, frigo, oven en afwasmachine. Het enorme terras van 64 vierkante meter is toegankelijk via de woonkamer en voorzien van automatische zonnescreens waardoor je volop kan genieten van je rustmomenten.

Een verder ritme door de gang van 7 vierkante meter onthult de drie gezellige slaapkamers van respectievelijk 16, 9 en 8 vierkante meter en brengt je naar de moderne badkamer van 8 vierkante meter. Voor extra comfort is er ook een apart toilet van 2 vierkante meter voorzien.

Dit appartement biedt eveneens ondergronds een autostaanplaats die verplicht aangekocht moet worden voor 15 000 EUR en een ruime kelderberging van 12 vierkante meter.

Voldoend aan de strenge eisen op vlak van thermische isolatie, ventilatie en energieverbruik, staat dit appartement garant voor een voordelig en comfortabel wooncomfort.

Bent u geïnteresseerd om dit opmerkelijke appartement zelf te ervaren? Neem dan contact op met je ERA-makelaar voor een persoonlijke rondleiding.

* * *

Oude Vest 172-7 - 9200 Dendermonde - Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers met een EPC-score B (136kWh/m²) met zuidgericht terras en fantastisch uitzicht. Het situeert zich in het centrum van Dendermonde.
Indeling:
Kelder: hier bevindt zich de autostaanplaats die verplicht mee aan te kopen is aan 15 000 EUR. Er bevindt zich hier bovendien een enorme kelderberging (12m²).
3deV: via de inkomhal (4m²) kom je terecht in de luxueuze, lichtrijke en ruime leefruimte (25m²) met moderne open keuken (8m²) voorzien van kookvuur, dampkap, frigo, oven en afwasmachine. Het enorme terras (64m²) is te betreden via de leefruimte en heeft een prachtig uitzicht waar je volledig tot rust kan komen. De ramen van de woonkamer beschikken eveneens over automatische zonnescreening. Via de hal (7m²) heb je toegang tot de 3 slaapkamers (16-9-8m²) en de hal biedt alsook toegang tot de moderne badkamer (8m²). Er is eveneens nog een apart toilet (2m²) voorzien.
Het appartement voldoet aan de strenge eisen inzake thermische isolatie, ventilatie en energieverbruik.
Benieuwd om dit prachtige appartement zelf te komen ontdekken? Contacteer dan je ERA-makelaar voor een persoonlijke rondleiding.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.900
Revenu cadastral
€ 1.093
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2014
Terrain
7838 m2
Zone habitable
92 m2
Référence
HNUYWO16TXBI
EPC
136 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20230904-0002980000-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€349.900 / ERA Wonen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder