Carte

Kapellestraat 14

9200 Dendermonde
à Vendre
118 m² Vivre
822 m² Terrain
Description

Als u op zoek bent naar een perfect afgewerkt, energiezuinig (BEN) appartement met twee zonovergoten terrassen, dan is dit appartement van 2022 precies wat u zoekt. Gelegen in de rustige omgeving nabij de Schelde, is dit het ideale vertrekpunt voor fietsliefhebbers en wandelaars.

Open de deur en ontdek een modern strak interieur dat naadloos doorwerkt in het hele appartement. De begane grond biedt twee ruime bergingen en een bijbehorende parkeerplaats. Via de ruime inkomhal bereikt u de royale woonkamer, met een volledig uitgeruste open keuken compleet met kookeiland. Grenzend aan de keuken vindt u een extra berging, perfect voor uw wasmachine en droger. De ultramoderne badkamer biedt u het comfort van een ligbad en inloopdouche. Naast de badkamer bevinden zich twee ruime slaapkamers. Terug via de hal vindt u nog een apart toilet en een technische ruimte.

Uw nieuwe thuis beschikt over twee terrassen waar u de hele dag kunt genieten van de zon. Maar dat is niet alles: dit luxueuze appartement heeft een lucht/water warmtepomp, waardoor het zeer energiezuinig is. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en het is mogelijk een extra alarmsysteem te installeren. Met een E-peil van slechts 14 geniet u bovendien gedurende 5 jaar van een 100% vrijstelling van onroerende voorheffing. Benadrukt moet worden dat dit appartement onder 6% BTW valt in plaats van 21%.

Een autostaanplaats en twee bergingen zijn beschikbaar om aan te kopen voor €15.000 en €5.000. Dus als u op zoek bent naar een luxueus, modern appartement in de buurt van de Schelde, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een bezichtiging!

* * *

Kapellestraat 14 - 9200 Dendermonde - Bent u op zoek naar een tot in de puntjes afgewerkt BEN-appartement met twee zongerichte terrassen? Wij hebben wat u zoekt!

Dit appartement dateert van 2022 en is rustig gelegen dichtbij de Schelde, ideaal voor fietsers en wandelaars. Het appartement werd volledig ingericht met een strakke moderne stijl, die doorheen het volledige appartement terug te vinden is.

Indeling:
- GLV: Het appartement is voorzien van 2 ruime bergingen (2-2m²) en een bijhorende staanplaats.
- 2deV: Via de ruime inkomhal (18m²) komt u in de omvangrijke woonkamer (47m²), met volledig uitgeruste open keuken.De keuken is eveneens voorzien van een kookeiland. Aangrenzend aan de keuken vinden we nog een ruime berging (6m²), met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. De ultramoderne badkamer, beschikt over een ligbad en inloopdouche.
Aansluitend bevinden zich twee slaapkamers (16-15m²). Als we teruggaan via de inkomhal hebben we nog een apart toilet en een technische ruimte.
De woning beschikt over twee terrassen (18-4m²), waarop je gedurende de hele dag kan genieten van de zon.

Bent u nog niet overtuigd? Hier zijn nog enkele pluspunten:
-Het appartement beschikt over een lucht/water warmtepomp en is bijgevolg zeer energiezuinig
-Het is een BEN-appartement.
-Een extra alarmsysteem kan worden geïnstalleerd.
-Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming.
-Zongericht groot terras.
-Een autostaanplaats en twee bergingen aan te kopen aan 15.000 en 5.000 euro.
-Het E-peil is 14, dus de kopers genieten gedurende 5 jaar van een 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing.
Deze verkoop valt onder 6% BTW in plaats van 21%
Wenst u een bezoek aan dit luxueus appartement? Aarzel niet ons te contacteren!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Revenu cadastral
€ 745
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Terrain
822 m2
Zone habitable
118 m2
Référence
MF18W3CIPIA8
EPC Certificat
42006-G-OMV_2020011747/EP18329/BOO1/D01/SD004
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€349.000 / ERA Wonen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder