Home à Vendre Appartement 8792 Desselgem
Liebaardstraat 10-bus-3
Carte

Liebaardstraat 10-bus-3

8792 Desselgem
à Vendre
95 m² Vivre
3 Chambres
Description

Dit aantrekkelijk appartement, gelegen in het gezellige Desselgem op de markt, geniet van een gunstige ligging en biedt drie kamers in een prachtig lichtrijke setting. Met een royale woonoppervlakte van ongeveer 95 vierkante meter en twee terrassen is dit appartement een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar ruimte en comfort.

Het appartement bestaat uit een inkomhal die leidt naar een lichte en ruime woonkamer. Aan de voorkant van het appartement bevindt zich een terras waar u kunt genieten van de buitenlucht. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van een oven, kookplaten, dampkap en spoelbak. Een praktische berging, een apart toilet, drie kamers die toegang bieden tot het achterterras, en een badkamer met ligbad/douche en lavabo vervolledigen dit appartement.

Als extra troeven heeft dit appartement twee overdekte staanplaatsen die afzonderlijk kunnen worden aangekocht voor 10.000 euro per plaats. Deze zijn strategisch gesitueerd achteraan in een gebouw met een sectionale poort. Daarnaast kunt u genieten van dubbele beglazing, een ruime kelderberging, een aparte gemeenschappelijke fietsenberging en airconditioning. Bovendien is het appartement altijd zeer netjes onderhouden en energiezuinig, wat bijdraagt aan een lagere energierekening.

Momenteel is het appartement verhuurd, wat het een interessante investeringsmogelijkheid maakt. Dit appartement is perfect voor wie op zoek is naar een hoogwaardige woning in Desselgem of voor de slimme investeerder die zijn portfolio wil uitbreiden.

* * *

Liebaardstraat 10-bus-3 - 8792 Desselgem - Bezoek deze eigendom tijdens de Nationale Vastgoedweek op woensdag 24/04 tussen 17u en 17u45 ter plaatse!

Dit gunstig gelegen appartement op de markt van Desselgem heeft 3 kamers en kan genieten van lichtrijke ruimtes. Het appartement heeft een mooie oppervlakte van ca. 95m² en 2 terrassen. Momenteel is het appartement verhuurd, wat het tevens als een interessante investering maakt.

INDELING
Inkomhal - leefruimte met veel lichtinval - terras aan de voorkant - geïnstalleerde keuken (oven, kookplaten, dampkap, spoelbak) - berging - apart toilet - 3 kamers met toegang tot het terras achteraan - badkamer (ligbad/douche, lavabo)

ALGEMENE INFO
- 2 overdekte staanplaatsen apart bij aan te kopen: 10.000€/staanplaats. Deze zijn gelegen achteraan in een gebouw met sectionale poort
- overal dubbele beglazing
- ruime kelderberging inclusief
- aparte gemeenschappelijke fietsenberging
- airco aanwezig
- steeds zeer mooi onderhouden
- energiezuinig appartement

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 189.000
Revenu cadastral
€ 981
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1991
Zone habitable
95 m2
Référence
5YI7BGCJAK86
Code Agence
182855
EPC
1660 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Apr 2024
€189.000 / Dewaele
15 Feb 2024
€195.000 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder