Home Appartement 9890 Dikkelvenne
Nijverheidsstraat 43A-12
Carte

Nijverheidsstraat 43A-12

9890 Dikkelvenne
173 m² Vivre
2 Chambres
€349.000
Description

Gelegen in het hart van Dikkelvenne, wacht deze ruime loft op u met open armen. Omringd door lokale winkels en handelaars, bevindt u zich dichtbij verschillende wandel- en fietsroutes. Eenmaal binnen wordt u verwelkomd door een grote hal met een lift die u naar de eerste verdieping leidt. De loft heeft een open indeling met een ruime inkomhal, een bijzonder grote berging en een uitgestrekte woonkamer. De leefkeuken is van alle gemakken voorzien, terwijl de gezellige salon uitnodigt tot relaxen.

De ruime badkamer is voorzien van zowel een ligbad als een inloopdouche, wat luxe en comfort biedt. Daarnaast is er een apart toilet aanwezig. De woning beschikt ook over een kantoorruimte en een slaapkamer met dressing. Het meest verrassende is echter de mezzanine die toegang geeft tot een uniek, groot en privaat dakterras. Dankzij de zuidgerichte ligging kunt u hier al in de lente van de zon genieten.

Vanaf het terras krijgt u een verbluffend uitzicht over Dikkelvenne en Zwalm. Extra voordelen zijn de inpandige autostaanplaats en een extra bergruimte met eigen elektriciteitsvoorziening, beide inbegrepen in de prijs. Deze loft is bovendien uiterst energiezuinig dankzij de 20 private zonnepanelen en warmtepomp. Met een top EPC-score van klasse A en conformiteit met de elektriciteitsvoorschriften, is deze loft een echte vastgoedtopper!

Stel vandaag nog uw bezoek in en maak kennis met uw mogelijke nieuwe thuis. De stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag en het EPC bedraagt 99 UC: 3157515.

* * *

Nijverheidsstraat 43A-12 - 9890 Dikkelvenne - Deze ruime loft bevindt zich in hartje Dikkelvenne in de nabijheid van alle winkel en lokale handelaars en dichtbij diverse wandel-en fietsroutes! Indeling: Ruime hal met lift naar de eerste verdieping. Inkomhal, exceptioneel ruime berging, ruime woonkamer met leefkeuken voorzien van zijn toestellen, salon, ruime badkamer voorzien van een ligbad én inloopdouche, toilet, bureauruimte, slaapkamer met dressing. Het appartement is voorzien van een mezzanine welke toegang biedt tot een uniek, ruim én privaat dakterras met een zuidgerichte ligging, waar u zelfs al in het voorjaar het geniet van heeft! Dit terras geeft bovendien een prachtig verzicht op Dikkelvenne/Zwalm. Nog inbegrepen in de prijs: een inpandige autostaanplaats én een bijkomende nabije berging, voorzien van eigen elektriciteit! De loft maakt gebruik van een 20-tal private zonnepanelen en is voorzien van een warmtepomp! Het appartement kent een uitermate goede EPC-Score A en de elektriciteit is conform. Maak vandaag nog een afspraak voor deze vastgoedtopper! SI in aanvraag. EPC: 99 UC: 3157515

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Général
Type
Appartement
Zone habitable
173 m2
Référence
P92VI3596QM7
Code Agence
3663130
EPC
99 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
20 Mar 2024
€349.000 / Immo-T
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder