Carte

Woumenweg 242

8600 Diksmuide
à Vendre
2 Chambres
Description

Gelegen op het sfeervolle marktplein van de Diksmuidse deelgemeente Woumen, presenteren we dit instapklare en energiezuinige appartement, perfect voor wie comfort en goede energiewaarden prioritair stelt. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime hal waar ook een nette toiletgelegenheid is. Het appartement biedt twee slaapkamers, genoeg ruimte voor gezinnen of werk aan huis. De woonkamer is een lichte, open ruimte die naadloos overloopt in een moderne, volledig ingerichte keuken, perfect voor mensen die houden van koken of entertainen. De badkamer, uitgerust met een lavabomeubel en douche, maakt dit appartement compleet. Een extra voordeel is de bijbehorende standplaats. Maak van dit charmante, energiezuinige appartement in Woumen uw nieuwe thuis.

* * *

Woumenweg 242 - 8600 Diksmuide - In de Diksmuidse deelgemeente Woumen bieden we dit instapklaar en energiezuinig appartement met standplaats aan. Deze is gelegen op het marktplein van Woumen en is ingedeeld in een inkom met toilet, 2 slaapkamers, een woonkamer met open ingerichte keuken, een badkamer met lavabomeubel en douche. Tevens beschikt dit appartement over een standplaats.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 185.000
Revenu cadastral
€ 517
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2012
Référence
07FL7DWFL1U9
Code Agence
4194
EPC
79 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
20240314
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Mar 2024
€185.000 / Vastgoed Marchand
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder