Carte

Rijksweg 129

3650 Dilsen-Stokkem
582 m² Terrain
2 Chambres
€185.000
Description

Dit ruime, in aanbouw zijnde appartement bevindt zich aan een vlotte verbindingsweg en biedt de unieke kans om uw droomappartement te creëren. Het appartement is onderdeel van een voormalige grote gezinswoning die is verdeeld in twee appartementen, en beschikt over een nieuw aangebouwde leefruimte die nog kan worden afgewerkt naar eigen smaak.

Met moderne gemakken zoals nieuwe centrale verwarming op aardgas en verse PVC-ramen, biedt het appartement comfort met potentieel. De woning bezit ook een kelderverdieping met buitentrap naar de tuin. Een uitstekend kenmerk van dit pand is de bijbehorende privétuin van maar liefst 582 m².

Het gelijkvloers van het appartement bestaat uit een ruime inkomhal, een uitgestrekte woonkamer met open keuken, een riante slaapkamer en een badkamer. Daarnaast is er extra ruimte die als extra slaapkamer, bureau of zithoek kan worden gebruikt.

In de kelderverdieping vindt u een c.v.-ruimte met een volledig vernieuwde verwarmingsinstallatie, een wasplaats en een extra kelderruimte die als berging of extra slaapkamer kan worden gebruikt. Bovendien heeft u vanuit de kelderruimte direct toegang tot de tuin.

De tuin is voorzien van een overdekt terras dat direct aan de leefruimte grenst en biedt een panoramisch uitzicht op een open veld. Bovendien is de tuin ruim en diep, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Het is belangrijk op te merken dat dit pand onderhevig kan zijn aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor niet-residentiële gebouwen. Voor meer informatie, bezoek de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Hoewel we ons best hebben gedaan om nauwkeurige gegevens en afmetingen te verstrekken, kunnen we geen garantie geven voor de juistheid hiervan.

* * *

Rijksweg 129 - 3650 Dilsen-Stokkem - Langs een vlotte verbindingsweg gelegen ruwbouw appartement met grote privé tuin. Het pand maakt deel uit van een voormalige grote gezinswoning die in 2 appartementen werd verdeeld, waarvan de leefruimte nieuw werd aangebouwd en zich nog in ruwbouw-staat bevindt.
Er ligt reeds nieuwe centrale verwarming op aardgas in de woning. De PVC-ramen zijn nieuw.
De kelderverdieping heeft een buitentrap naar de tuin.
Bij het appartement hoort een grote privé tuin. Eigen privé perceel: 582 m² groot!

GELIJKVLOERS
- Inkom: (3,00 m x 3,00 m = 9,00 m²) – tegelvloer – ruime inkomhal met deur naar de kelderverdieping.
- Woonkamer met open keuken: (8,38 m x 3,61 m = 30,25 m²) – de leefruimte ligt een halve verdieping lager dan de rest van het appartement, en ligt zo mooi gelijk met het terras- en tuinniveau – buitendeur op de achtergevel – de ruimte is in nieuwbouw-ruwbouw staat.
- Slaapkamer 1: (4,60 m x 3,50 m = 16,10 m²) – voorzijn gelijkvloers – de nieuwe scheidingswanden dienen nog geplaatst te worden.
- Badkamer: op plan is de badkamer en ... het toilet afzonderlijk ingetekend – nog in te richten.
- Kamer: Slaapkamer / bureel / zithoek – te bestemmen naar eigen wens.

KELDERVERDIEPING
- C.v.-ruimte: ruime bergkelder – volledig vernieuwde verwarmingsinstallatie - ketel merk Vaillant – ramen boven de grond.
- Wasplaats: aansluitingen voor wasmachine.
- Kelderruimte: te gebruiken als berging, of in te richten als extra slaapkamer – met buitendeur naar de tuin.

TUIN – TERRAS
- Overdekt terras palend aan de leefruimte.
- Ruime en diepe tuin achter het gebouw ; achteraan zicht op open veld! Perceel privé bij dit appartement: 5a 82ca!

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.

Wij kunnen geen garantie geven over de juistheid van de gegevens en afmetingen. Lees meer Verberg

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 185.000
Revenu cadastral
€ 530
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1954
Terrain
582 m2
Référence
8QG47U39H2R2
Code Agence
8119
EPC
212 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20230412-0002863292-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
03 Feb 2024
€185.000 / Lumaro
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder