Carte

Helliniplein 5

3650 Dilsen-Stokkem
94 m² Vivre
€285.000
Description

Dit moderne en instapklare gelijkvloersappartement is perfect gelegen in het gezellige Elen, Dilsen-Stokkem, nabij het Helliniplein. Het staat bekend om zijn hedendaagse architectuur en hoogwaardige afwerking. Een comfortabele en knusse woonplek die ideaal is voor wie op zoek is naar luxe en uitstraling.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte en open indeling. De woonkamer, voorzien van grote ramen, creëert een warme en gastvrije sfeer. De aangrenzende keuken is modern en volledig uitgerust, de droom van elke keukenprins of -prinses.

Het appartement telt twee comfortabele slaapkamers, elk met veel kastruimte en grote ramen. De badkamer is smaakvol ingericht, met een royale inloopdouche.

Het eigen privétuintje is op het zuiden gericht - de ideale plek om te genieten van de zon. Bovendien beschikt het appartement over een ondergrondse parkeerplaats en aangrenzende privékelderberging.

Met de combinatie van comfort, functionaliteit en een gunstige ligging, is dit appartement de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en praktische woonomgeving in Elen. Momenteel wordt het appartement verhuurd voor €795 per maand, waardoor het ook een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid vormt.

Enkele extra voordelen: het EPC bedraagt slechts 158 kWh/m2 en het kadastraal inkomen is €701. Enkele pluspunten zijn de uitstekende locatie, de privétuin, de mogelijkheid om te genieten van slechts 3% registratierechten bij ‘enige en eigen woning’, de prachtige omgeving en het feit dat de woning instapklaar is.

Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse, neem contact op met Lore via lore@immofusion.be of bel naar 0032 497 84 48 80. Stedenbouwkundige informatie is momenteel in aanvraag. De P-score en G-score, die betrekking hebben op de overstromingsgevoeligheid, zijn beide A. Het EPC is 158 kWh/m2 met code: 20240215-0003144988-RES-1. Ook informatie over onroerend erfgoed is in aanvraag.

* * *

Helliniplein 5 - 3650 Dilsen-Stokkem -  Gelegen in het gezellige Elen, Dilsen-Stokkem, vindt u ter hoogte van het Helliniplein dit instapklaar en moderne gelijkvloersappartement terug.
De hedendaagse architectuur en hoogwaardige afwerking zijn kenmerkend voor deze residentie. Dit appartement biedt een comfortabele en gezellige woonruimte, ideaal voor wie op zoek is naar een aantrekkelijke en luxueuze plek om te wonen.
Bij het betreden van het appartement word je verwelkomd door een lichte en open indeling. De woonkamer is voorzien van grote ramen, waardoor er een warme en uitnodigende sfeer heerst. De aangrenzende keuken is modern en volledig uitgerust van alle comfort, perfect voor kookliefhebbers.
 
Het appartement beschikt over 2 comfortabele slaapkamers, elk met voldoende kastruimte en grote ramen. De badkamer is smaakvol ingericht en voorzien van een royale inloopdouche.
 
Het appartement beschikt over een eigen privatieve, zongerichte tuin! U kan hier heerlijk vertoeven in het zonnetje.
 
Daarnaast is er een ondergrondse autostandplaats voorzien met aansluitend een privé-kelderberging.
 
Dit appartement combineert comfort, functionaliteit en een gunstige ligging, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een stijlvolle en praktische woonomgeving in Elen.
 
Het appartement is momenteel verhuurd. De huurinkomsten bedragen maandelijks €795. Dit unieke appartement biedt een veelbelovende mogelijkheid voor investeerders die dromen van een opbrengsteigendom.  
 
 
EXTRA:
* EPC: 158 kWh/m2
* Kadastraal inkomen: € 701
 
PLUSPUNTEN VAN DEZE WONING:
* TOP-locatie
* Eigen privatieve tuin
* Geniet van slechts  3% registratierechten bij “enige en eigen woning”
* Prachtige omgeving
* instapklaar
 
Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u Lore contacteren via lore@immofusion.be of bel Lore op 0032 497 84 48 80
 
STEDENBOUWKUNDIGE INFORMATIE
- Stedenbouwkundige vergunning ontvangen: in aanvraag
- Stedenbouwkundige bestemming: in aanvraag
- Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften: in aanvraag
- Verkavelingsvergunning: in aanvraag
- Overstromingsgevoelighed:
P-score: A
G-score: A
- EPC: 158 kWh/m2
Code: 20240215-0003144988-RES-1
- Onroerend erfgoed: in aanvraag

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 285.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Zone habitable
94 m2
Référence
F2XCEAJHMU90
Code Agence
5912915
EPC
158 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240215-0003144988-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Mar 2024
€285.000 / ImmoFusion
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder