Carte

Kerkhofstraat 11-4

3650 Dilsen-Stokkem
à Vendre
117 m² Vivre
1785 m² Terrain
2 Chambres
Description

* * *

Kerkhofstraat 11-4 - 3650 Dilsen-Stokkem - Stap binnen in dit prachtige duplexappartement, gelegen op de eerste en tweede verdieping van residentie Kerkhofstraat, midden in het hart van Lanklaar! Met zijn bouwjaar van 2005 en de gemakkelijke toegang tot de Rijksweg en de Boslaan, biedt dit appartement niet alleen duurzaamheid en stabiliteit, maar ook een leven vol gemak.
En heel belangrijk om te weten, het appartement biedt een bewoonbare oppervlakte van 117 m² en een EPC energielabel B! Verwarmd op aardgas en met een energiezuinig ontwerp, is dit appartement een voorbeeld van modern comfort en milieubewustzijn.

Bij binnenkomst op de eerste verdieping wordt u verwelkomd door de inkomhal, een handige berging, een gastentoilet en een gezellige leefruimte met een open keuken. Het hoogtepunt? Een gezellig terras aan de achterzijde van het appartement.

Op de tweede verdieping vindt u een nachthal, twee comfortabele slaapkamers, een badkamer en zelfs een dressing, waardoor dit appartement perfect is voor zowel privégebruik als investering.

Met een eigen garage en ... afgesloten berging in de kelder, biedt dit appartement niet alleen luxe, maar ook praktische opslagmogelijkheden.

Kortom, dit appartement in Lanklaar is een verborgen parel voor wie op zoek is naar een investering of ruimte en comfort.
Mis deze kans niet om uw ideale thuis te vinden. Onze makelaar Claudia Profeta leidt u met alle plezier rond! Plan vandaag nog uw bezoek en laat u betoveren door alles wat dit appartement te bieden heeft.

Interesse? Neem contact op via info@sensimmo.be of op het nummer: 089/20.90.88.
Lees meer Verberg

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 255.000
Revenu cadastral
€ 806
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2005
Terrain
1785 m2
Zone habitable
117 m2
Référence
-QAHBG16TGC6
Code Agence
2937
EPC
153 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20230824-0002972131-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
10 Apr 2024
€255.000 / Sensimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder