Home Appartement 5500 Dinant
Rue Coster 2-Boîte-1
Carte

Rue Coster 2-Boîte-1

5500 Dinant
180 m² Vivre
3 Chambres
Prijs op aanvraag
Description

Groupe Arcade heeft een prachtig appartement voor u in het aanbod dat recentelijk is gerenoveerd en beschikt over een uniek uitzicht op de Maas. Gelegen op de tweede verdieping van een residentieel gebouw met een lift, bevindt dit appartement zich aan de zonnigste kant van de vallei, midden in het stadscentrum en dichtbij de beroemde boulevard van Dinant en alle bijbehorende faciliteiten.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd in een ruime hal met garderobe en apart toilet. De woonkamer is groot en licht, grenzend aan de volledig uitgeruste keuken. Er is een kantoor of slaapkamer met uitzicht op de Maas, evenals een badkamer, wasruimte / boiler room, en drie extra slaapkamers, waarvan één met een eigen toilet en wastafel. Daarnaast kunt u genieten van een ruime balkonterras.

Het appartement heeft een provisie van 180 euro voor gemeenschappelijke kosten, verwarming en water (jaarlijkse afrekening), en een individuele elektriciteitsmeter. Het beschikt over aluminium en PVC dubbele beglazing, centrale verwarming op gemeenschappelijke gasboiler. Houd er rekening mee dat alle aanbiedingen afhankelijk zijn van acceptatie door de eigenaren.
Het energieprestatiecertificaat is C, met een specifiek verbruik van 197 kWh/m2.jaar, en een totaal verbruik van 35.310 kWh/jaar, onder nummer 20240106003657.

Ideaal voor wie op zoek is naar een modern, licht en centraal gelegen appartement in Dinant met prachtig uitzicht op de Maas.

* * *

Rue Coster 2-Boîte-1 - 5500 Dinant - Groupe Arcade vous propose: un appartement fraichement remis au gout du jour avec vue exceptionnelle sur Meuse. Ancré au 2ème étage d'une résidence avec ascenseur et sur le coté le plus ensoleillé de la vallée, il est situé en plein centre ville à proximité de la célèbre croisette de Dinant et de toutes ses commodités. Le bien est composé comme suit: un hall d'entrée avec vestiaire et wc séparé, un vaste et lumineux séjour , une cuisine équipée, un bureau/chambre avec vue sur Meuse, une salle de bain, une buanderie/chaufferie, 3x chambres dont une avec point d'eau et wc, une large terrasse en balcon.
Provisions de 180 euros pour les charges communes, le chauffage, l'eau (décompte annuel). Compteur électrique privatif.
Divers: Châssis aluminium et pvc double vitrage, chauffage central sur chaudière commune au gaz. (Offres sous réserve d'acceptation par les propriétaires)
PEB C, Spec 197 kWh/m2.an, totale 35.310 kWh/an, n° 20240106003657

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Appartement
Zone habitable
180 m2
Référence
UV8RH7J1LVF1
Code Agence
5910847
EPC
197 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240106003657
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder