Home à Vendre Appartement 2570 Duffel
Kiliaanstraat 92-94-3
Carte

Kiliaanstraat 92-94-3

2570 Duffel
à Vendre
81 m² Vivre
2 Chambres
Description

Ontdek dit prachtige, moderne appartement met twee slaapkamers in het hart van Duffel. Gelegen in een statig, volledig gerenoveerd gebouw, biedt dit appartement veel daglicht en authentieke elementen. Het is de ideale plek om te wonen, met supermarkten, winkels en horecazaken op loopafstand, en directe toegang tot openbaar vervoer en verschillende invalswegen.

Het karaktervolle pand beschikt over een schitterende lichtinval en een geweldige keuken. Bovendien zijn alle technieken en isolatie up-to-date. De ruime inkomhal met apart toilet leidt naar de leefruimte met originele elementen en grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De living, eetkamer en leefkeuken vloeien naadloos in elkaar over, en de hypermoderne leefkeuken wordt ongetwijfeld je favoriete plek in huis! Via een raamdeur heb je toegang tot het terras met oostelijke oriëntatie.

Het appartement heeft twee slaapkamers die een badkamer delen, voorzien van een douche en wastafel. Daarnaast is er een grote technische berging met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. In de ondergrondse verdieping vind je een fietsenberging en individuele kelder voor extra opslagruimte. Er is ook de mogelijkheid om een parkeerplaats aan te kopen op slechts één minuut wandelen van het appartement.

Wacht niet tot het te laat is! Ontdek vandaag nog dit fantastische appartement in Duffel.

* * *

Kiliaanstraat 92-94-3 - 2570 Duffel - Wonen in het midden van Duffel met véél daglicht? Check. Niets meer te verbouwen? Check. Authentieke elementen? Check. Lees snel meer over dit modern appartement met 2 slaapkamers.



Gelegen in een statig authentiek gebouw dat volledig werd gerenoveerd, midden in het kloppend hart van de Duffel city dus absoluut in the place to be. Supermarkten, winkels en de horecazaken zijn te voet bereikbaar. Direct aan openbaar vervoer en verschillende invalswegen.



• Karakterpand

• Schitterende lichtinval

• Geweldige keuken

• Technieken en isolatie up-to-date



De inkomhal met apart toilet leidt naar de leefruimte met originele elementen en huge raampartijen die voor een schitterende lichtinval zorgen. Living, eetkamer en leefkeuken lopen in elkaar over. De hyper uitgeruste leefkeuken wordt ongetwijfeld jouw favoriete plek in huis! Via een raamdeur is er toegang naar het terras met oost oriëntatie.



Verder 2 slaapkamers die een badkamer delen. De badkamer omvat een douche en een wastafel. Verder nog een grote technische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.



Ondergronds is er een fietsenberging en individuele kelder die extra opbergruimte voorziet. Mogelijkheid tot aankopen van parkeerplaats die op 1 minuut wandelen ligt.



Don’t wait until it’s too late!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 295.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1930
Zone habitable
81 m2
Référence
IYYQN3HGRHTP
Code Agence
SIA/24/044
EPC
107 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Niet van toepassing
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
17 Apr 2024
€295.000 / Sinjoor
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder