Carte

Dorent 11-2

9420 Erpe-Mere
105 m² Vivre
230 m² Terrain
3 Chambres
Prijs op aanvraag
Description

Plan je eerste bezoekmoment voor dit charmante appartement in Burst op zaterdag 30 maart tussen 14u en 16u. Let op, alleen op afspraak!

Gelegen op een centrale locatie, op een steenworp afstand van scholen, het treinstation en buurtwinkels, is dit onderhouden appartement de perfecte keuze voor jou. Gelegen op de eerste verdieping van een kleine residentie met slechts twee appartementen, biedt het de bonus van geen gemeenschappelijke kosten.

Dit instapklare appartement werd in 2020 vernieuwd met een conforme elektrische installatie, een nieuwe keuken, een frisse inloopdouche en een modern badkamermeubel. De centrale verwarming loopt op aardgas en het appartement heeft dubbel glas.

Het ruime appartement van ongeveer 105 vierkante meter beschikt over een aparte inkomhal, een lichte, aangename woonkamer, een aparte keuken met bijhorende bergruimte, een nachthal, drie slaapkamers, een apart toilet en een verzorgde badkamer. Daarnaast heeft het een groot terras van 24 vierkante meter en een privé te gebruiken zolder van 75 vierkante meter.

Het appartement heeft een ideale ligging vlakbij belangrijke invalswegen en E40. Of je nou op zoek bent naar een ruim, instapklaar en betaalbaar appartement met drie slaapkamers en een groot terras, of een goede investeringsopportuniteit, dit appartement is het antwoord.

Momenteel is het appartement verhuurd. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, bel 053/60.65.60. De aangegeven prijs is slechts een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen beslist de verkoper over de verkoop aan het hoogste bod. De richtprijs is dus niet bindend voor de verkoper. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op of bekijk het reglement op onze website.

* * *

Dorent 11-2 - 9420 Erpe-Mere - EERSTE BEZOEKMOMENT ZATERDAG 30 MAART VAN 14u TOT 16u (ENKEL OP AFSPRAAK!)

BURST - Dit leuk en verzorgd appartement kunt u vinden op een centrale locatie te Burst op wandelafstand van scholen, station en buurtwinkels. Het appartement gelegen op de eerste verdieping, maakt deel uit van een kleine residentie bestaande uit  2 appartementen en biedt het voordeel dat er geen gezamenlijke kosten verbonden zijn aan dit appartement. Het appartement is perfect instapklaar en werd in 2020 nog voorzien van een conforme elektriciteitsinstallatie, een nieuwe keuken, een nieuwe inloopdouche en een nieuw badkamermeubel. Daarnaast is het appartement voorzien van centrale verwarming op aardgas en dubbele beglazing. Naar indeling zelf toe beschikt het appartement over een bewoonbare oppervlakte van +/- 105m² bestaande uit een aparte inkomhal, een zeer ruime en aangename woonkamer voorzien van veel lichtinval, een aparte keukenruimte met een aanpalende praktische bergruimte, een nachthal, 3 slaapkamers, een apart toilet en een verzorgde badkamer. Verder beschikt het appartement nog over een ruim terras (24m²) en over een zeer ruime zolder (75m²) welke privé kan worden gebruikt. In de directe omgeving bevinden zich invalswegen en E40.

Kortom bent u op zoek naar een ruim, instapklaar en betaalbaar appartement voorzien van 3 slaapkamers en groot terras op een centrale locatie of bent u op zoek naar een goede investering, aarzel dan niet en maak snel uw afspraak! Op dit moment is het appartement verhuurd. Voor meer info of bezoek 053/60.65.60.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 938
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1981
Terrain
230 m2
Zone habitable
105 m2
Référence
WF93ABA17ZZH
Code Agence
5884472
EPC
437 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20200302-0002255158-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder