Carte

Elslopark 56

9940 Evergem
70 m² Vivre
2 Chambres
€230.000
Description

Geniet van prachtige uitzichten en een rustig leven temidden van groen, vanuit dit gezellige appartement dat gevestigd is op de vierde verdieping van de residentie Chablis, middenin het Elslopark in Evergem. Ruim, licht en met een EPC-score van B, dit particulier-aangeboden appartement biedt volop comfort en gemak.

Bij binnenkomst treft u de ruime inkomhal die leidt naar de pittoreske leefruimte, verlicht door grote ramen. De accommodatie beschikt over een hedendaagse open keuken die voorzien is van alle benodigde apparatuur. Verder zijn er twee slaapkamers en een fraaie badkamer met een douchebad en een lavabomeubel. Daarnaast beschikt de woning over een apart toilet.

Wat deze woning nog aantrekkelijker maakt, is het royale terras van maar liefst 16m2, dat langs de hele lengte van het appartement loopt. Daarnaast heeft u de beschikking over een privékelderberging en een ruime afgesloten garagebox. Voor fietsers is er ook een gemeenschappelijke fietsenstalling in de residentie.

De locatie van dit appartement in het centrum van Evergem is uitermate gunstig. In de nabije omgeving van het appartement vindt u allerlei winkels zoals Carrefour, Okay en bakkerij Aernoudt. Het ligt bovendien vlakbij de R4, waardoor alles wat u nodig heeft binnen handbereik ligt.

Als rustig wonen in een groene omgeving iets voor jou is, neem dan contact op met Laura op 0473 41 35 62 of via info@vicusvastgoed.be voor meer informatie over dit prachtige appartement.

* * *

Elslopark 56 - 9940 Evergem - CONTACT: Laura op 0473 41 35 62 of via info@vicusvastgoed.be​

Verkoop VRAAGPRIJS

Verkoop voor eigenaar-particulier​

EPC-score: ​B

Dit gezellige appartement bevindt zich op de 4e verdieping van de residentie Chablis. De residentie ligt middenin het Elslopark en is bijgevolg volledig omringd door groen. Dit zorgt in elke seizoen van het jaar voor prachtige uitzichten vanuit de leefruimte en de slaapkamers. U komt het appartement binnen via de ruime inkomhal. De gezellige leefruimte baadt in het licht dankzij de grote raampartijen. De hedendaagse open keuken werd volledig uitgerust met alle nodige toestellen. Verder heeft het appartement 2 slaapkamers, een nette badkamer met douchebad en lavabomeubel. Er is een apart toilet. Het appartement beschikt over een royaal terras van maar liefst 16m2 langs de volledige lengte van het appartement. Tot slot horen bij het appartement nog een privatieve kelderberging en een ruime afgesloten garagebox. In de residentie is er ook een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Het appartement ligt in het centrum van Evergem nabij de R4 en vele winkels zoals Carrefour, Okay, bakkerij Aernoudt, drankencentrale,... Kortom alles wat u nodig heeft bevindt zich in de nabije omgeving. Kunt u genieten van rustig wonen in een groene omgeving, dan is dit appartement zeker iets voor u.

CONTACT: Laura op 0473 41 35 62 of via info@vicusvastgoed.be​

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 230.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1967
Zone habitable
70 m2
Référence
K0HS70XDRWHZ
Code Agence
8160382
EPC
191 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240312-0003174024-RES-2
Historique des prix
23 Mar 2024
€230.000 / Vicus Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder