Carte

Rue de la Station 54

6140 Fontaine-l'Évêque
à Vendre
156 m² Vivre
156 m² Terrain
4 Chambres
Description

We Invest Centre Hainaut is verheugd om dit prachtige duplex appartement op de derde en laatste verdieping van een gebouw te presenteren. Gelegen in de nabijheid van verscheidene uitvalswegen en diensten, biedt dit appartement een panoramisch en onbelemmerd uitzicht op het park.

Bij binnenkomst verwelkomt de hal u naar een apart toilet, een living met een balkon/terras van ongeveer 12 m², een uitgeruste keuken, een wasruimte, een daghal, een uitgeruste badkamer en douche en twee slaapkamers. De duplexverdieping heeft een nachthal, een derde slaapkamer en een studio of vierde slaapkamer met een tweede privé-ingang via het trappenhuis.

Het appartement beschikt over dubbele beglazing in PVC kozijnen, centrale gasverwarming, een conforme elektrische installatie en een videofonie-installatie. Bovendien is er een lift aanwezig in het gebouw. Het appartement heeft een energieprestatiecertificaat van klasse B (126Kwh/m².jaar), met een unieke code 20230914020352 en een totaal E-peil van 18441Kwh/jaar.

Het appartement is licht, gemakkelijk te onderhouden en in uitstekende staat. Alle meters zijn apart, wat een groot pluspunt is. Met een jaarlijks kadastraal inkomen van 1000 euro is dit appartement een buitenkans die snel gegrepen moet worden! Het appartement wordt aangeboden vanaf 280.000 euro.

Bezichtigingen zijn op afspraak mogelijk met het agentschap via 064/555.777. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een GRATIS en VRIJBLIJVENDE schatting op hetzelfde nummer.

Vertrouw op We Invest Centre Hainaut, uw lokale makelaarskantoor in La Louvière, Binche, Thuin, Anderlues, Chapelle, Morlanwelz, Manage, Seneffe, Courcelles en Pont-à-Celles.

* * *

1. Vraag: Waar is dit appartement gelegen?
Antwoord: Het appartement is gelegen in Centre Hainaut, dichtbij verschillende diensten en transportroutes.

2. Vraag: Op welke verdieping bevindt het appartement zich en hoeveel kamers heeft het?
Antwoord: Het appartement is een duplex, gelegen op de 3e en laatste verdieping van het gebouw. Het heeft in totaal 4 kamers, waarvan er een als studio kan worden gebruikt.

3. Vraag: Wat voor uitzicht heeft het appartement?
Antwoord: Het appartement heeft een panoramisch en onbelemmerd uitzicht op het park.

4. Vraag: Wat zijn enkele technische elementen van het appartement?
Antwoord: Het appartement heeft dubbel glas PVC ramen, centrale gasverwarming, conforme elektrische installatie, een videofoon en een lift.

5. Vraag: Wat is de prijs van het appartement?
Antwoord: De vraagprijs voor het appartement is 280.000 euro.

* * *

Rue de la Station 54 - 6140 Fontaine-l'Évêque - Proche des axes routiers et des services divers, We Invest Centre Hainaut vous présente ce très bel appartement duplex situé au 3ème et dernier étage de l'immeuble avec vue panoramique et dégagée sur le parc.

L'appartement comprend: hall d'entrée, wc séparé, living avec balcon/terrasse de +/- 12 m2, cuisiné équipée, buanderie, hall de jour, salle de bain et douche équipée, 2 chambres.

Etage duplex: hall de nuit, 3ème chambre, studio ou 4ème chambre avec seconde entrée privative par la cage d'escaliers.

Eléments techniques: châssis double vitrage en PVC, chauffage central gaz, installation électrique conforme, vidéophone, ascenseur!

PEB=B(126Kwh/m².an). Code unique 20230914020352 E total=18441Kwh/an.
RC=1000€

Tous les compteurs sont séparés.

Appartement lumineux, facile d'entretien et en excellent état!
A saisir rapidement!
Faire offre à part de 270.000€

Visites sur rdv avec l'agence au 064/555.777.

Pour toute demande d'évaluation GRATUITE et SANS ENGAGEMENT, contactez-nous au 064/555.777.

!!! We Invest Centre Hainaut - Votre agence de proximité sur La Louvière, Binche, Thuin, Anderlues, Chapelle, Morlanwelz, Manage, Seneffe, Courcelles et Pont-à-Celles !!!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 270.000
Général
Type
Appartement
Terrain
156 m2
Zone habitable
156 m2
Référence
II4FLFXZSMZ9
Code Agence
54703
Historique des prix
16 Feb 2024
€270.000 / We Invest
29 Jan 2024
€280.000 / We Invest
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder