Home Appartement 9890 Gavere
Onderstraat 92-001
Carte

Onderstraat 92-001

9890 Gavere
104 m² Vivre
3 Chambres
€320.000
Description

Ontdek dit gloednieuwe, energiezuinige appartement op het gelijkvloers in de residentie 'De Viersprong', een ecologisch project gerealiseerd door Eco-Living. Deze residentie werd gebouwd in 2023 en is strategisch gelegen langs de Onderstraat in Gavere, op slechts een steenworp afstand van de levendige Gaverse markt.

Het appartement is met de grootste zorg opgebouwd rond het thema 'energie'. Zo is het voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, een gepast ventilatiesysteem en robuust aluminium schrijnwerk, om maar een paar hoogtepunten te noemen.

Bij binnenkomst leidt een inkomhal je naar een gastentoilet en de open leefruimte met keuken, die praktisch ondersteund wordt door een aangrenzende ruime bergruimte. Het appartement beschikt ook over drie slaapkamers en een badkamer.

Een uniek kenmerk van dit appartement zijn de twee zonneterrassen aan de voor- en achterkant, die je veel licht en een prachtig uitzicht bieden. Er is ook een bovengrondse autostaanplaats beschikbaar voor aankoop aan €12.500, en indien gewenst is er een mogelijkheid om een ondergrondse garage aan te kopen.

Dit pand is een uitstekende investeringsmogelijkheid en een unieke kans om in een energie-efficiënte woning te investeren. Wacht niet langer en plan vandaag nog uw bezichtiging!

* * *

Onderstraat 92-001 - 9890 Gavere - Splinternieuw, energiezuinig gelijkvloers appartement In 2023 werd door de firma Eco-living, langsheen de Onderstraat in Gavere, de residentie 'De Viersprong' gerealiseerd. Een kleinschalig, energiezuinig project op een steenworp van de Gaverse markt.

Bij de bouw van dit project stond "energie" centraal. Alzo werd dit appartement o.a. voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen, passend ventilatiesysteem, aluminium schrijnwerk, ... .

De indeling gaat als volgt: inkomhal met gastentoilet, leefruimte met open keuken én aanpalende ruime berging, 3 kamers en een badkamer.

Bijzondere troef; aanwezigheid van een twee zonneterrassen (vooraan en achteraan).

Bovengrondse autostaanplaats achteraan bij te kopen aan 12 500 euro.
(Mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse garage, al dan niet zonder aankoop van desbetreffende staanplaats.)

Investeringsopportuniteit !

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 320.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Zone habitable
104 m2
Référence
GQK-LBQOBTF-
Code Agence
TK/2361
EPC
27 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
44020-G-OMV_2021098503/EP11928/I115/D01/SD001
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Mar 2024
€320.000 / Van Der Schueren Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder