Carte

Staatsbaan 95

3945 Genedijk
à Vendre
127 m² Vivre
2 Chambres
Description

Ontdek dit luxe gelijkvloers appartement, gelegen aan de Staatsbaan in Ham. Dankzij de centrale locatie geniet je van talrijke voordelen zoals de nabijheid van winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer, allen op loop- en fietsafstand. Omliggende gemeenten zoals Tessenderlo, Laakdal, Meerhout en Leopoldsburg zijn ook vlot bereikbaar, met een op- en afrittencomplex van de E313 op minder dan 1 km afstand.

Dit appartement is gebouwd volgens de BEN-normen, garanderend een zeer energiezuinige woning. Verwarming wordt verzorgd door een centraal verwarmingssysteem en vloerverwarming via een lucht/water warmtepomp van Buderus. Daarnaast zijn er ook zonnepanelen en regenwaterrecuperatie aanwezig.

Het appartement verwelkomt je met een aparte ingang die je via een inkomhal met apart toilet naar de lichtrijke woonkamer met open keuken leidt. De keuken is uitgerust met alle comfort, waaronder een spoelbak, vaatwasser, koelkast, combi microgolfoven, keramische kookplaat en dampkap van het merk SIEMENS. Naast de keuken vind je een ruime berging.

Het appartement biedt twee ruime slaapkamers en een voorziene badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Grote schuiframen achteraan de leefruimte leiden naar een zuidelijk privéterras en aansluitende privétuin.

Een carport en extra privé berging zijn ook beschikbaar voor dit pand. Opmerkelijk is de fiscale structuur waarbij er 12% registratierechten op de grondwaarde en 21% BTW op de constructiewaarde worden geheven.

Dit moderne nieuwbouwappartement spreekt je aan? Voor meer informatie, neem contact op via info@bosmanvastgoed.be. Wij staan klaar om u verder te helpen!

Goed om weten: het appartement bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A / G-score A).

* * *

Staatsbaan 95 - 3945 Genedijk - Dit luxueuze gelijkvloers appartement vinden we terug op de Staatsbaan te Ham. De ligging biedt heel wat voordelen: scholen, horeca, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op wandel- en fietsafstand. Dankzij de centrale ligging van het appartement zijn omliggende gemeenten (Tessenderlo, Laakdal, Meerhout, Leopoldsburg) vlot bereikbaar. Op minder dan 1 km bevindt zich het op- en afritten complex van de E313.
Het appartement wordt gebouwd volgens de BEN-normen, waardoor je dus zeker bent van een enorm energiezuinige woning. Het wordt verwarmd met centrale verwarming en vloerverwarming via een lucht/water warmtepomp van Buderus. Zonnepanelen (2.500WP) en regenwaterrecuperatie worden eveneens voorzien.
We betreden het appartement via een aparte ingang. Via de inkomhal, die voorzien is van een apart toilet, betreden we de ruime lichtrijke woonkamer met open keuken (45,64m²). De keuken zal voorzien worden van al het nodige comfort: spoelbak, vaatwasser, koelkast, combi microgolfoven, keramische kookplaat en dampkap (toestellen merk SIEMENS). Aansluitend aan de keuken is er een ruime berging (7,74m²).
Verder treffen we twee volwaardige slaapkamers (15,20m² en 11,68m²) en een badkamer (7,84m²). De badkamer wordt voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo.
Aan de achterzijde van de leefruimte bevinden zich grote schuiframen die uitgeven op het zuid georiënteerd privé terras (17m²) met aansluitend de privé tuin (137m²).
Voor de auto is er een carport voorzien en een extra privé berging.
Op de grondwaarde zullen er 12% registratierechten verschuldigd zijn en op de constructiewaarde 21% BTW.
Spreekt dit moderne nieuwbouwappartement jullie aan? Contacteer ons via info@bosmanvastgoed.be voor meer info. Wij helpen jullie graag verder!
Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A / G-score A).

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 272.500
Général
Type
Appartement
Zone habitable
127 m2
Référence
QUZPOQPOP-9J
Code Agence
1190
Historique des prix
14 Mar 2024
€272.500 / Bosman Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder