Carte

Staatsbaan 95

3945 Genedijk
à Vendre
172 m² Vivre
4 Chambres
Description

In het hart van Ham, aan de Staatsbaan, vind je dit luxueuze duplex appartement. Vanwege de ideale locatie liggen scholen, horeca, winkels en openbaar vervoer binnen wandel- en fietsafstand. Ook naburige gemeenten zoals Tessenderlo, Laakdal, Meerhout en Leopoldsburg zijn makkelijk bereikbaar dankzij de centrale ligging van het appartement. Bovendien bevindt het op- en afrittencomplex van de E313 zich op minder dan 1 km afstand.

Het appartement is volgens de BEN-normen gebouwd. Dit betekent dat je kunt rekenen op een enorm energiezuinige woning. Het is uitgerust met een warmtepomp van Buderus voor centrale verwarming en vloerverwarming. Daarnaast zijn er zonnepanelen (2.500WP) en een regenwaterrecuperatiesysteem geïnstalleerd.

Betreed het appartement via de aparte ingang en ontdek op de eerste verdieping de ruime, lichtovergoten woonkamer met een open keuken die van alle gemakken is voorzien, waaronder een spoelbak, vaatwasser, koelkast, combimicrogolfoven, keramische kookplaat en dampkap - allemaal van topmerk Siemens. Op deze verdieping vind je ook een royale slaapkamer, die eventueel als bureauruimte kan dienen, een berging en een apart toilet. Aan de achterkant van de woonkamer leiden grote schuiframen naar een zuidelijk georiënteerd dakterras.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog drie ruime slaapkamers en een badkamer met een royale inloopdouche, dubbele wastafel en een tweede toilet. Voor je auto is er een carport beschikbaar, met daaraan gekoppeld een extra privé berging.

Bedenk dat er 12% registratierechten zullen worden geheven op de grondwaarde en 21% BTW op de constructiewaarde. Het appartement bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied.

Ben je geïnteresseerd in dit moderne nieuwbouwappartement? Contacteer ons dan via info@bosmanvastgoed.be voor meer informatie. We helpen je graag verder!

* * *

Staatsbaan 95 - 3945 Genedijk - Dit luxueuze duplex appartement vinden we terug op Staatsbaan te Ham. De ligging biedt heel wat voordelen: scholen, horeca, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op wandel- en fietsafstand. Dankzij de centrale ligging van het appartement zijn omliggende gemeenten (Tessenderlo, Laakdal, Meerhout, Leopoldsburg) vlot bereikbaar. Op minder dan 1 km bevindt zich het op- en afritten complex van de E313.
Het appartement wordt gebouwd volgens de BEN-normen, waardoor je dus zeker bent van een enorm energiezuinige woning. Het wordt verwarmd met centrale verwarming en vloerverwarming via een warmtepomp van Buderus. Zonnepanelen (2.500WP) en regenwaterrecuperatie worden eveneens voorzien.
We betreden het appartement via een aparte ingang. Op de eerste verdieping lopen we de ruime en lichtrijke woonkamer met openkeuken binnen (43,17m²). De keuken zal voorzien worden van al de nodige comfort: spoelbak, vaatwasser, koelkast, combi microgolfoven, keramische kookplaat en dampkap (toestellen merk SIEMENS).
Verder treffen we op deze verdieping een eerste ruime slaapkamer (15,20m²), die tevens ook kan dienen als bureauruimte, een berging (5,85m²) en een apart toilet.
Aan de achterzijde van de leefruimte bevinden zich grote schuiframen die uitgeven op het zuid georiënteerd dakterras (30m²).
Op de tweede verdieping zijn er drie zeer ruime slaapkamers (15,50m², 22,40m² en 13,70m²) en een badkamer (8,86m²). De badkamer wordt voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele lavabo en een tweede toilet.
Voor de auto is er een carport voorzien met aansluitend een extra privé berging.
Op de grondwaarde zullen er 12% registratierechten verschuldigd zijn en op de constructiewaarde 21% BTW.
Spreekt dit moderne nieuwbouwappartement jullie aan? Contacteer ons via info@bosmanvastgoed.be voor meer info. Wij helpen jullie graag verder!
Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A / G-score A).

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 331.500
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Zone habitable
172 m2
Référence
TNFSAKCD1SNY
Code Agence
1191
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Niet van toepassing
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Niet van toepassing
Dénominations
In aanvraag
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Mar 2024
€331.500 / Bosman Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder