Home Appartement 9000 Gent
Keizer Karelstraat 204-301
Carte

Keizer Karelstraat 204-301

9000 Gent
95 m² Vivre
154 m² Terrain
2 Chambres
€348.000
Description

Dit sfeervolle appartement, gevestigd in een charmante herenwoning met slechts 6 eenheden, is een pareltje in het hart van Gent. Gelegen op de derde verdieping, biedt deze woning een ruimtelijk gevoel en een prachtige balkenstructuur. De centrale ligging nabij de Vrijdagsmarkt en het Zuid zorgt voor uitstekende openbaar vervoerverbindingen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een royale leefruimte van 45m². Dankzij de mezzanine beschikt het appartement over twee aparte slaapkamers van 10m² en 12m². De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, inclusief een ingebouwde koelkast, elektrische kookplaat, dampkap, gootsteen, magnetron en vaatwasser. Bovendien is er een aansluiting voor een wasmachine en droogkast aanwezig.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot een ruim dakterras, waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de binnenstad van Gent. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

In 2012 werd dit pand met respect voor de authentieke elementen gerenoveerd, maar wel voorzien van hedendaags comfort. Momenteel is het appartement verhuurd.

Kortom, dit is een aantrekkelijke woning die zeker een bezoek waard is! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. De genoemde prijs is een vraagprijs en er is geen renovatieplicht.

* * *

Keizer Karelstraat 204-301 - 9000 Gent - Dit gezellige appartement is gelegen in een kleinschalige herenwoning met 6 entiteiten. Dit pand op de derde verdieping valt op door zijn ruimtelijk gevoel en mooie balkenstructuur. Bovendien is de ligging uitstekend in het centrum van Gent.
Deze woonst ligt op wandelafstand van de Vrijdagsmarkt en het Zuid, waardoor u geniet van een gunstige verbinding met het openbaar vervoer. Wanneer u het appartement binnentreedt, komt u terecht in de ruime leefruimte van maar liefst 45m². De mezzanine zorgt voor 2 gescheiden slaapkamers van 10m² en 12m². De open en ingerichte keuken omvat een ingebouwde ijskast met vriesvak, elektrische kookplaat, dampkap, gootsteen, microgolf en vaatwasser. Hier is tevens ook een aansluiting voor een wasmachine en droogkast voorzien. Via de keuken kan u het riante dakterras betreden, met adembenemend zicht op de Gentse binnenstad. De badkamer bestaat uit een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Deze woonst werd in 2012 gerenoveerd met respect voor authentieke elementen, doch met een hedendaags comfort. Het appartement is op heden verhuurd.
Kortom, een fijne object met heel wat troeven en een bezoekje waard! Contacteer ons voor meer info. Deze prijs is een vraagprijs.
Renovatieplicht: nee

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 348.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1969
Terrain
154 m2
Zone habitable
95 m2
Référence
L9ADT3K3HEF4
Code Agence
63893
EPC
364 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Niet van toepassing
Dénominations
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€348.000 / de Fooz
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder