Home à Vendre Appartement 9000 Gent
Sint-Lievenslaan 254
Carte

Sint-Lievenslaan 254

9000 Gent
à Vendre
82 m² Vivre
413 m² Terrain
1 Chambres
Description

Ontdek dit luxueuze en stijlvolle appartement gelegen aan de rand van Gent in de Residentie Green Tower. Het zuidelijk georiënteerde appartement is perfect afgewerkt en bevindt zich op de eerste verdieping, bereikbaar met de lift. Het appartement is rustig gelegen aan de achterkant van het gebouw en biedt een prachtige leefruimte met open keuken, een slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Het pand onderscheidt zich door de extra voorzieningen zoals een gemeenschappelijke swimspa, wintertuin en BBQ-faciliteiten op het zonovergoten dakterras met panoramisch uitzicht. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een sauna en fietsenberging.

De locatie is ideaal, op loop- en fietsafstand van station, openbaar vervoer, scholen, horeca en winkels. De toegang tot de E40 en E17 snelwegen is bovendien zeer vlot.

Bovendien is er een afgesloten garagebox en berging inbegrepen in de prijs. Dit appartement combineert luxe, comfort en energiezuinig wonen. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact op via affligem@immoaccenta.be voor een bezichtiging.

* * *

Sint-Lievenslaan 254 - 9000 Gent - ***KIJKDAG 17/4 tussen 17 u -18 u *** OP AFSPRAAK *** Aan de Gentse stadsrand bevindt zich dit standingvolle luxueus afgewerkt, zuid-gericht appartement in de Residentie Green Tower . Station , openbaar vervoer, scholen, horeca, kleinhandel zijn op wandelafstand en fietsafstand te bereiken. Het op- en afrittencomplex E40 , Brussel-kust en E17 Antwerpen-Kortrijk zijn vlot bereikbaar. De woning ,toegankelijk met lift, is rustig gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het gebouw en is ingedeeld in een inkomhal met gastentoilet en berging , een leefruimte met open keuken met zicht op het zonne - terras en het achterliggende groen, een slaapkamer met annex badkamer voorzien van een inloopdouche , toilet , dubbele lavabo en badkamermeubel. De residentie biedt het gemeenschappelijk gebruik van een swimspa, een wintertuin en BBQ faciliteit aan , dit alles gelegen op het zonovergoten dakterras met vergezicht. Eveneens kan er gebruik gemaakt worden van een sauna en fietsenberging. Dit pand onderscheidt zich door de aanwezigheid van deze extra voorzieningen, gebruik van hoogwaardige luxe materialen en energiezuinig wonen. Een afgesloten garagebox en een berging zijn in de prijs begrepen. Voor meer info : www.sintlievenslaan254-103.be / voor een bezoek : affligem@immoaccenta.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 450.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Terrain
413 m2
Zone habitable
82 m2
Référence
M4K9WKOHHV4-
Code Agence
5922399
EPC
63 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
2014_218490
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
privé - eengezins
Zone inondable
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
17 Apr 2024
€450.000 / Accenta Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder