Home à Vendre Appartement 9000 Gent
Charles De Kerchovelaan 91
Carte

Charles De Kerchovelaan 91

9000 Gent
à Vendre
124 m² Vivre
3 Chambres
Description

Gelegen in de Residentie "Ter Rive" aan de Charles De Kerchovelaan, biedt dit appartement op de eerste verdieping een prachtig frontaal uitzicht op het Citadelpark. Op loopafstand van het historische centrum van Gent, winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer, heeft dit centraal gelegen appartement een uitstekende Mobiscore van 9,6/10.

Binnenin vind je een ruime inkomhal die leidt naar een lichte woonkamer met uitzicht op het park. De woonkamer geeft direct toegang tot de onlangs gerenoveerde, volledig uitgeruste keuken met een klein terras. Het appartement heeft ook een apart toilet, een badkamer met douche, wastafel en toilet, extra bergruimte voor een wasmachine en droger, drie slaapkamers en een groot terras aan de achterkant van het gebouw met een prachtig open uitzicht op de vernieuwde Kazerne.

Extra voordelen zijn de geïnstalleerde airconditioning in de woonkamer en elektrische rolluiken aan alle ramen aan de achterzijde van het appartement. Het appartement wordt geleverd met een aparte kelderberging en een ruime ondergrondse parkeerplaats, die verplicht is om te kopen voor €26.000.

Als je op zoek bent naar een ruim en licht appartement of een goede investering, neem dan contact op met Mathieu voor meer informatie of een bezichtiging op 0474/74.64.04.

* * *

Charles De Kerchovelaan 91 - 9000 Gent - Ligging

Het appartement bevindt zich op het 1ste verdiep in de Residentie “Ter Rive”, gelegen te Charles De Kerchovelaan. Het appartement geniet van een prachtig frontaal zicht op het Citadelpark en bevindt zich op wandelafstand van het historisch centrum van Gent nabij winkels, restaurants, scholen, openbaar vervoer en mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding.
Door deze uiterst centrale ligging beschikt het appartement bijgevolg over een Mobiscore van 9,6/10.

Indeling

Via de ruime inkomhal komt u in de lichtrijke leefruimte terecht met zicht op het Citadelpark. Vanuit de living heeft u rechtstreeks toegang tot de, zo pas gerenoveerde en volledig geïnstalleerde, keuken met klein terras. Vervolgens beschikt het appartement over een apart toilet, badkamer die is uitgerust met douche, lavabo en toilet, een extra bergruimte voor wasmachine en droogkast, 3 slaapkamers en een ruim terras langs de achterkant van het gebouw dat geniet van het mooie open zicht op de vernieuwde Kazerne.

Als extra troef heeft het appartement een geïnstalleerde airco in de leefruimte en beschikken alle ramen langs de achterkant van het appartement over elektrische rolluiken.
Bij het appartement behoren een aparte kelderberging en een ruime ondergrondse autostaanplaats (verplicht bij aan te kopen voor € 26.000).

Bent u op zoek naar een ruim en lichtrijk appartement? Bent u op zoek naar een goede investering?
Contacteer dan Mathieu voor meer info en/of een bezoek op 0474/74.64.04

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 369.000
Revenu cadastral
€ 1.512
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
1969
Zone habitable
124 m2
Référence
T40DA7C30J36
Code Agence
2024MVDTK58
EPC
128 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
3010236
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€369.000 / Immo 09
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder