Home Appartement 9050 Gentbrugge
Hundelgemsesteenweg 305-301
Carte

Hundelgemsesteenweg 305-301

9050 Gentbrugge
90 m² Vivre
2 Chambres
€349.000
Description

Ontdek dit lichtrijke appartement, aangeboden door Smartbid online bieding. Gelegen in Gentbrugge, nabij het levendige stadscentrum en op slechts enkele minuten van belangrijke in- en uitvalswegen, geniet deze woonst van een uitstekende ligging. Openbaar vervoer zoals tram, bus en station, maar ook winkels, scholen, parken en sportfaciliteiten zijn binnen handbereik.

Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping, bereikbaar via lift of trap. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime hal met een apart toilet. De open keuken, voorzien van kwalitatieve inbouwtoestellen, vloeit naadloos over in de lichtrijke woonkamer. Een praktische berging, waar onder andere de wasmachine kan geplaatst worden, sluit hier mooi op aan.

Dit dakappartement heeft twee slaapkamers, elk voorzien van zonnescreens. Daarnaast is er een badkamer met combi bad/douche en dubbele wastafel. Het interieur straalt warmte uit door het wit geölied eiken parket, enkel de vochtige ruimtes zijn voorzien van een keramische tegel.

Liefhebbers van buitenlucht kunnen genieten op het terras met prachtig uitzicht, waar gemakkelijk vier personen kunnen plaatsnemen. Het gebouw zelf is recentelijk gebouwd met onderhoudsvriendelijke aluminiumramen, hoogrendementsglas, een condensatieketel op aardgas, een ventilatiesysteem en een volledig geïsoleerde schil. De elektrische installatie is conform de huidige normen.

Bovendien is een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen in de prijs! En voor wie graag even de benen strekt, picknickt of de buren ontmoet, is er een gemeenschappelijke tuin beschikbaar.

Benieuwd? Bezoek het appartement op afspraak onder begeleiding van ons kantoor. Online biedingen zijn mogelijk tot vrijdag 29/03/2024 om 18u59.

Voor meer info, bezoek de Smartbid-link of neem contact met ons op. Richtprijs: €349.000,00. Adres: Hundelgemsesteenweg 305 bus 301, 9050 Gentbrugge. Onze referentie: DEV3999.

* * *

Hundelgemsesteenweg 305-301 - 9050 Gentbrugge - Smartbid online bieding - Dit prachtige appartement baadt in natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen. Het is gunstig gelegen in de buurt van het station, bus en tram, het stadscentrum, winkels, scholen, (speel)parken en sportfaciliteiten. Bovendien bevindt het zich op slechts enkele minuten rijden van belangrijke in- en uitvalswegen.

Indeling:
Bereikbaar via de trap of lift, bevindt het appartement zich op de 3e verdieping. Indeling: ruime hal met apart toilet, een lichtrijke woonkamer met open keuken, voorzien van kwalitatieve inbouwtoestellen. Aansluitend een praktische berging waar oa de wasmachine kan geplaatst worden.
Dit dakappartement telt 2 slaapkamers (beide voorzien van zonnescreens) en een badkamer met combi bad/douche en dubbele wastafel.
Overal wit geölied eiken parket, uitgezonderd in de vochtige ruimtes waar een keramische tegel is geplaatst.

Het appartement geniet een terras waar er makkelijk met 4 personen genoten kan worden van het mooie uitzicht.

Recente bebouwing met onderhoudsvriendelijke ... aluminiumramen (hoogrendementsglas), condensatieketel op aardgas, ventilatiesysteem, volledig geïsoleerde schil.
Elektrische installatie is conform.

De ondergrondse parkeerplaats is inbegrepen in de prijs!

Zin om te wandelen, picknikken of om kennis te maken met de buren?
De gemeenschappelijke tuin is hiervoor ideaal!

Bezoekmomenten steeds op afspraak en onder begeleiding van ons kantoor.
ONLINE BIEDINGEN ZIJN MOGELIJK TOT OP VRIJDAG 29/03/2024 om 18u59 .
(Bel ons voor meer info of vragen)

Link Smartbid: https://smartbid.be/login?id=bd383c49-defe-4b8f-9850-5d1f14358454
Richtprijs: 349.000,00 EUR
Ligging: Hundelgemsesteenweg 305 bus 301, 9050 Gentbrugge
Onze ref. DEV3999 Lees meer Verberg

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Général
Type
Appartement
Bouwjaar
2012
Zone habitable
90 m2
Référence
-C8U7S3VX6Z4
Code Agence
Dev3999
EPC
113 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240307-0003166749-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Mar 2024
€349.000 / Vastgoedkantoor Devriese
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder